Innovaties

Als innovatieve woonspecialist kijken we steeds hoe ontwikkelen, bouwen en onderhouden beter kan. Daarbij denken we altijd vanuit de bewoner en wat er speelt in de samenleving. Zo zijn we waardevol voor woningbouwcorporaties, zorginstellingen, gemeenten en beleggers. Maak kennis met onze woonconcepten en (proces)innovaties. Of bezoek een van onze Ga Verder Sessies.

Verder innoveren? Bezoek onze Ga Verder Sessies

Innovaties - ontwikkeling

Hendriks Coppelmans Ontwikkeling BV is een ervaren, solide en innovatieve ontwikkelaar. Met durf, passie én realiteitszin kijken we hoe de ontwikkeling van woongebieden beter kan. Betaalbaar, sociaal, duurzaam; maatschappelijke ontwikkelingen zijn ons kompas. Dit zijn onze innovaties en woonconcepten.

meer innovaties

Innovatie - nieuwbouw

Wij bouwen al vanaf 1922. Met onze ervaring als basis kijken we elke dag hoe het beter, sneller en slimmer kan. Met minder handjes, minder grondstoffen, minder opleverpunten en meer plezier.

Bekijk ook onze procesinnovaties

Innovatie - renovatie & onderhoud

Wonen wórdt niet alleen geweldig, dat blíjft het ook. Tenminste, wanneer ook groot onderhoud en renovatie zorgvuldig worden uitgevoerd. Met onze innovaties op gebied van verduurzaming, bewonerscommunicatie en sociale begeleiding maken we het verschil. Voor bewoners én opdrachtgevers.

Bekijk ook onze procesinnovaties

meer innovaties

Procesinnovatie

Met procesverbetering is veel winst te halen. We houden werkwijzes tegen het licht en bedenken hoe het beter kan. Voor bewoners, opdrachtgevers, bouwpartners en onszelf. Met automatiseren, digitaliseren, anders samenwerken en omdenken zetten we mooie procesinnovaties op de kaart.

meer innovaties
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling