Werken & Leren

Het kwaliteitsniveau van Hendriks Coppelmans Bouwgroep B.V. wordt bepaald door onze medewerkers. Als werkgever besteden we daarom veel aandacht aan het opleiden van onze mensen en hechten we er waarde aan dat onze collega’s het naar hun zin hebben binnen het bedrijf. Het motto hierbij is dat iedereen ‘fluitend naar het werk’ gaat.

Graag komen we in contact met mensen die bij Hendriks Coppelmans de handen uit de mouwen willen steken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een dienstverband, een stageplaats of een afstudeeropdracht. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wie weet word jij binnenkort onderdeel van ons team.

Naast de genoemde functies zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen met een MBO, HBO of TU-opleiding in een bouwkundige richting. Afhankelijk van je wensen en capaciteiten kun je jezelf binnen Hendriks Coppelmans uitgebreid ontwikkelen op de gebieden werkorganisatie, werkvoorbereiding, calculatie, communicatie, kennis van bouwmethoden en samenwerking.

Werken bij Hendriks Coppelmans

Spreekt onze aanpak je aan, kijk dan eens onder ‘Vacatures’. Je kunt om te solliciteren dan direct gebruik maken van het sollicitatieformulier. Staat de vacature waar je naar op zoek bent er op dit moment niet bij? Neem dan toch eens contact met ons op, want we zijn altijd op zoek naar initiatiefrijke en geweldige bouwers!

Bekijk onze bedrijfsvideo en maak in 2 minuten kennis met Hendriks Coppelmans.