Wonen wordt geweldig, voor iedereen

Wonen wordt geweldig, voor iedereen. Ook – of misschien wel júist – voor mensen die daar wat extra hulp bij nodig hebben. Geweldig wonen betekent voor hen vooral: veilig en geborgen wonen, maar toch zo zelfstandig mogelijk. Midden in de samenleving en met zorg op maat. Hendriks Coppelmans ontwikkelt, bouwt, transformeert en onderhoudt zorghuisvesting waarin uw bewoners geweldig kunnen wonen.

"Hendriks Coppelmans weet partijen bij elkaar te brengen""

Inge Fleischeuer (Vivent)

Lees het verhaal

Hendriks Coppelmans is die partner

Met een partner die deze wereld op zijn duimpje kent kom je verder. Met innovatieve oplossingen, zoals Maatschappelijk Mooi®  de gelijkvloerse BudgetRijwoning® of het Af(Top)appartement®. Stuk voor stuk ontwikkeld vanuit een mensgerichte benadering. Oplossingen die niet alleen het wooncomfort van bewoners dienen, maar tevens de werkomstandigheden van eigen medewerkers én de voortgang van het zorgproces.

Uiteraard werken we daarbij binnen dwingende budgetten en voorschriften. We spreken uw taal, maar ook die van subsidie- en fondsverstrekkers. En we bouwen bruggen met andere belangrijke partijen: corporaties, gemeenten en vastgoedbeleggers. Zo krijgen we projecten van de grond en geven we samen uw bewoners een nieuw ‘thuis’.

"Focus op onze bewoners en denken in oplossingen"

Jan Roelofs (ORO)

Lees het verhaal
Hierop kunt u bij ons rekenen: (klik voor meer info)

Hendriks Coppelmans is woonspecialist en is al 100 jaar ervaren in de (sociale) woningbouwsector en zorghuisvesting. Wij zijn bij vele zorgorganisaties en corporaties dagelijks actief en weten met welke uitdagingen u kampt. We zien hoe belangrijk de sector is en hoe je voor bewoners echt het verschil kunt maken. Onze mensen vinden het geweldig om daar een bijdrage aan te leveren en zetten zich daar met hart en ziel voor in. Samen met u vormen we een sterk team!

We zijn gespecialiseerd in wonen en zorghuisvesting, onder andere: woon-zorgcombinaties, zorgcentra, inleun-, aanleun- en Fokuswoningen, revalidatiecentra en kloosters.

Bekijk onze referentieprojecten
LEES HIER MEER

Door goed te kijken wat er speelt in de samenleving en onze innovatiekracht in te zetten, ontstaan vernieuwende woonconcepten:
(af)TOPappartement: zorgappartement binnen de eerste aftopgrens
• (af)TOPwoning: gelijkvloerse nul-op-de-meter zorgwoning binnen de tweede aftopgrens
BudgetRijwoning®, betaalbare, snel realiseerbare zorgwoningen
Maatschappelijk Mooi®, woon-en werkaccommodatie voor bijzondere doelgroepen
• Optopwoningen (bouwen zonder grond)

Wij zijn als ontwikkelende bouwer thuis in gebieds- en planontwikkeling. Lees hier meer over onze visie en aanpak.

Wij zijn specialist in onderhoud en renovatie. Heldere bewonerscommunicatie en overlastbeperking zijn daarbij voor ons topprioriteit. Door bewoners te betrekken en steeds goed te informeren over wat er komen gaat, nemen we zorgen zoveel mogelijk weg. Daarbij sluiten we altijd goed aan bij de behoefte van uw bewonersdoelgroep: geen vakjargon en de juiste info op het juiste moment. Ook uw medewerkers vergeten we niet. Want een goed geïnformeerd zorgteam werkt tijdens een renovatie prettiger en kan bewoners beter ondersteunen.
Renoveren gaat altijd gepaard met enige hinder. Maar deze hinder mag geen overlast worden. Onze medewerkers werken daarom volgens ons ‘bewonersprotocol’ en hebben goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ze zijn tenslotte bij u en uw bewoners te gast.

Sociaal, betrouwbaar en vooruitstrevend, dat zijn onze kernwaarden. Als opdrachtgever merkt u dat door de collegiale en pro-actieve opstelling van onze mensen. Teamspelers met expertise en een mensgerichte en dienstverlenende mentaliteit. We helpen graag verder zodat elk project ‘ontroerend goed’ wordt. Maar we zijn ook een tikje eigengereid: niet doen wat iedereen doet maar altijd verder kijken. Dat opent nieuwe wegen en brengt geweldig wonen dichterbij.

Wij hebben veel energetische kennis en ervaring, zowel op gebied van renovatie als nieuwbouw. Daarmee zijn wij de juiste partner om energie-en woonlasten te verlagen en stappen te zetten op weg naar een duurzame toekomst.

Speciaal voor klein onderhoud, mutatieonderhoud en storingen staat ons Serviceteam klaar. Vanuit drie vestigingen (Drunen, Schijndel en Uden) zijn allround vaklieden actief, die met hun servicebus zelfstandig kleinere technische oplossingen realiseren.
Onze Serviceteammedewerkers hebben goede communicatieve en sociale vaardigheden. Uitleg geven, zorgvuldig omgaan met persoonlijke eigendommen en afspraken nakomen, het is allemaal onderdeel van onze dienstverlenende mentaliteit. Op die manier worden problemen snel opgelost en kunnen mensen geweldig blíjven wonen.
Het Serviceteam beschikt over een 24-uursdienst, die ook ’s avonds, ’s nachts, in de weekenden en in vakantieperiodes spoedeisende reparaties kan verrichten. Sommige problemen kunnen immers écht niet wachten tot de volgende werkdag.

Geweldig wonen betekent voor ons verder kijken dan de dag van morgen. Daarom ondernemen we duurzaam en zetten we pro-actief stappen op weg naar circulariteit.  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in onze genen. Via het certificaat MVO-Prestatieladder laten we dat onafhankelijk toetsen. Op gebied van social return zijn wij houder van het certificaat PSO trede 2. We bereiken mooie resultaten. Bijvoorbeeld voor timmerman Randy Coenraadt die na een moeilijke tijd bij ons zijn plekje vond. Lees hier zijn verhaal.

Bekijk onze projecten

Hieronder een greep uit onze referentieprojecten die we voor zorgorganisaties gerealiseerd hebben.

Bekijk alle projecten voor zorgorganisaties

Ruimte voor gezinnen, eenpersoonshuishoudens en cliënten SMO

Project bekijken

Meer weten? Neem contact op!

Rene Beks - Hendriks Coppelmans
René Beks
Directeur Ontwikkeling & Innovatie
T: (0413) 26 48 33
"Zullen we samen wonen geweldig maken?"

Meer over ons

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling