Stages & afstuderen

Met geweldig bouwen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom ondersteunt Hendriks Coppelmans allerlei initiatieven die leiden tot meer goed opgeleide medewerkers voor de bouwbranche.

Intern doen we dat door stagiairs en afstudeerders op diverse opleidingsniveaus te begeleiden. Extern doen we dat door diverse praktijkgerichte initiatieven te ondersteunen. Denk aan:

> Techniek = troef (voor basisscholen)
> Beroepsonderwijs bedrijfsleven
> Bouwend Nederland (vanuit werkgeversorganisatie)

Op dit moment hebben we plek voor:

> Stagiairs op mbo- en hbo-niveau met bouwkundige studierichting.

Om te solliciteren kun je gebruik maken van het sollicitatieformulier. Wil je meer weten over bovenstaande stageplekken of heb je vragen? Neem dan contact op met Françoise Brandwagt (pz-functionaris) via e-mail: f.brandwagt@hendrikscoppelmans.nl of telefoon: 0413-26 48 33.

Training on-the-job

Eenmaal klaar met school of studie stopt de ontwikkeling natuurlijk niet; medewerkers van Hendriks Coppelmans leren iedere dag weer bij. ‘Training on-the-job’ is hierbij de belangrijkste vorm: jonge werknemers krijgen een coach toegewezen, die hun de fijne kneepjes van het vak in de praktijk bijbrengt.

Daarnaast bieden wij alle medewerkers de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen, individueel of met een groep collega’s. Ons ‘groepsgerichte personeelsbeleid’ vormt hierbij de leidraad. Daarbij houden we onder meer rekening met de leeftijd van medewerkers.