Nieuwbouw

Zoveel wensen, zoveel projecten

Bij Hendriks Coppelmans bouwen we al sinds 1922. Voor professionele opdrachtgevers (zoals woningcorporaties, gemeenten, zorgorganisaties en beleggers) en voor ons eigen ontwikkelbedrijf. Onze belangrijkste klanten zijn echter de bewoners.

Voor bewoners maken we wonen geweldig. Door hun wensen centraal te stellen, zijn we al 100 jaar succesvol met de meest uiteenlopende woonprojecten. Van sociale woningbouw tot luxe appartementencomplexen, en van zorghuisvesting tot woon-winkelcombinaties).

Bekijk onze referentieprojecten > nieuwbouw

 

 

 

"Slim antwoord op de gigantische woningbouwopgave"

Mark Wonders, directeur-bestuurder van Woonmeij

Lees het verhaal

Verder innoveren: product, techniek én proces

Bouwen is zoveel meer dan het stapelen van stenen. Daarom investeren wij voortdurend in innovatieve technieken en processen, spelen we in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele behoeften in de markt en komen we met advies dat u verder helpt. We gaan samen op zoek naar de duurzaamste materialen, het meest optimale ontwerp, de kortst haalbare bouwtijd. We zorgen binnen het beschikbare budget voor de hoogste kwaliteit, de laagste woonlasten, de beste energiezuinige engineering en de laagste onderhoudskosten. We zoeken hierin steeds de beste balans. Kortom, we gaan écht verder voor het beste resultaat.

Wij staan erom bekend dat we vooroplopen bij woonontwikkelingen waar de markt van vandaag behoefte aan heeft, zoals nul-op-de-meter en betaalbare huurwoningen (sociaal en middenhuur). Onze ervaring en expertise op deze gebieden maakt ons tot een waardevolle partner.

"Naar nul-op-de-meter dankzij expertise Hendriks Coppelmans""

Hans Vedder (Goed Wonen)

Lees het verhaal

Bekijk onze procesinnovaties

Innovatie is voor ons meer dan vernieuwing en verbetering op gebied van product en techniek. Ook vernieuwing in processen, organisatie en communicatie vinden we wezenlijk, denk aan BIM en circulair bouwen.

meer innovaties

"We hebben als het ware gesolliciteerd naar deze woning"

Ninette Willemsen en zoon Koen

Lees het verhaal

Samen wonen geweldig maken? Vanaf dag één.

Geweldig wonen begint bij ons op dag één. Om samen de juiste keuzes te kunnen maken, zitten we daarom graag vroeg in het proces met u om tafel. Neem gerust contact met ons op.

Meer weten? Neem contact op!

Carl Dolmans
Directeur nieuwbouw
T: (0413) 26 48 33
"Zullen we samen wonen geweldig maken?"

Ontwikkeling

Wij kijken voortdurend verder hoe de ontwikkeling van woongebieden beter kan. Betaalbaar, sociaal en duurzaam. We kiezen voor een multidimensionale aanpak. Zo wordt elk project 'ontroerend goed'. [...]


Meer lezen?

Nieuwbouw

Hendriks Coppelmans bouwt al sinds 1922. Met onze ervaring als basis kijken we elke dag hoe het beter en slimmer kan. Met minder handjes, minder grondstoffen, minder opleverpunten en meer plezier. [...]


Meer lezen?

Renovatie & onderhoud

Wonen wórdt niet alleen geweldig, dat blijft het ook. Met onze innovaties op gebied van verduurzaming, bewonerscommunicatie en sociale begeleiding maken we het verschil. Voor bewoner én opdrachtgever. [...]


Meer lezen?
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling