Ontwikkeling

Geweldig wonen begint met vakkundige ontwikkeling

Bij Hendriks Coppelmans kijken we graag verder. Vooruitkijken en multidimensionaal ontwikkelen stuurt en draagt bij aan de totstandkoming van projecten waar mensen graag wonen. Als het aan ons ligt moet elk project ‘ontroerend goed’ zijn. Met onze jarenlange ervaring zijn we niet alleen een innovatieve maar ook een heel solide ontwikkelaar, of het nou gaat om kleinschalige projecten in dorpskernen of grote gebiedsontwikkelingen in stedelijk gebied. We behoren tot de top 25 ontwikkelaars van Nederland (Property Nl).

Bekijk referentieprojecten 

We voelen ons prima thuis

We ontwikkelen voor eigen rekening en risico, maar voelen ons ook prima thuis in de rol van planontwikkelaar. In die hoedanigheid werken we voor woningbouwcorporaties, zorgorganisaties, gemeenten, beleggers en andere marktpartijen.

De klant voorop

Goede ontwikkelingen stellen de klant centraal. In de eerste plaats natuurlijk de bewoner, maar ook u als professionele opdrachtgever. Wat zijn uw ambities? Waar liggen de uitdagingen? Wat kunnen wij voor u betekenen? Niet de automatische piloot maar echte aandacht voor de specifieke opgave. Onze mensen houden ervan en zetten er samen met u de tanden in. Deze klantgerichte aanpak vertaalt zich onder meer in creatieve grondexploitaties, succesvolle binnenstedelijke ontwikkelingen en gegarandeerd realistische plannen. Ingewikkelde situaties vormen voor ons uitdagingen waar we prima raad mee weten: herstructureringsopgaven, (duurzame) gebiedsontwikkelingen, revitalisering van kleine kernen en gecombineerde woon-zorgopgaven zijn onze specialiteiten. Dankzij de integrale inbreng van onze specialisten zijn we bovendien in staat projecten sneller tot uitvoering te brengen.

Innovaties - Ontwikkeling

Hendriks Coppelmans Ontwikkeling BV is een ervaren, solide en innovatieve ontwikkelaar. Met durf, passie én realiteitszin kijken we hoe de ontwikkeling van woongebieden beter kan. Betaalbaar, sociaal, duurzaam; maatschappelijke ontwikkelingen zijn ons kompas. Dit zijn onze innovaties en woonconcepten.

meer innovaties

Verder kijken

onze multidimensionale aanpak

Niet doen wat iedereen doet, dat kenmerkt onze organisatie. Onze mensen kijken verder. We houden maatschappelijke ontwikkelingen goed in de gaten en zorgen ervoor dat we te weten komen waar bewoners en opdrachtgevers behoefte aan hebben. Dat vormt voor onze ontwikkelingen altijd het startpunt.

Met behulp van ons hexagonmodel vliegen we multidimensionaal aan. We kijken vanuit zes invalshoeken: energetisch/technisch, economisch, esthetisch, ergonomisch, ecologisch en natuurlijk vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Zo komen we niet alleen tot hele oplossingsgerichte en inventieve plannen, maar ontwikkelen we ook woonconcepten en andere innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van betaalbaarheid en duurzaamheid.

"Juiste partner gevonden voor realiseren duurzaamheidsdroom"

Mart van der Poel (gemeente Heusden)

Lees het verhaal

Samen wonen geweldig maken?

Vanaf dag één.

Geweldig wonen begint bij ons op dag één. Ook bij ontwikkeltrajecten. Om samen de juiste keuzes te kunnen maken, zitten we daarom graag vroeg in het proces met u om tafel. Neem gerust contact met ons op.

"Al vanaf dag één lever ik energie terug"

Charlotte Scholing en haar zoon Sil

Lees het verhaal

Referentieprojecten

Bekijk alles binnen de expertise ontwikkeling

Meer weten? Neem contact op!

Rene Beks - Hendriks Coppelmans
René Beks
Directeur Ontwikkeling & Innovatie
T: (0413) 26 48 33
"Zullen we samen wonen geweldig maken?"
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling