Geweldig wonen in Vlijmen

Nul-Op-de-Meter-wonen voor iedereen

113 Nul-Op-de-Meterwoningen Tot Morgen Geerpark

duurzaam
nieuwbouw
ontwikkeling
Activiteit
corporaties
gemeenten
segment
Nul-op-de-meter Wonen®
innovaties

In deelgebied Tot Morgen in duurzame wijk Geerpark Vlijmen ontwikkelden en realiseerden we in twee fases in totaal 113 nul-op-de-meter koop- en huurwoningen. Dit wijkdeel bedient een breed scala aan doelgroepen en alle woningen zijn nul-op-de-meter.

Het deelgebied bestaat uit 74 koopwoningen in verschillende types en 39 grondgebonden sociale huurwoningen voor woningcorporatie Woonveste. In de koopsector bouwden we een grote variëteit aan woningtypes: vrijstaande woningen, twee-onder-een-kappers, rijwoningen, levensloopwoningen, boven- en benedenwoningen en rug- een-rugwoningen.

Samen met de gemeente Heusden en Woonveste geven we sinds 2014 vorm aan de ambitie om in Geerpark ca 500 duurzame woningen voor de toekomst neer te zetten. Kenmerkend is de vergaande energiezuinigheid van de woningen, de aandacht van het volledige team voor participatie en sociale cohesie en de ruime wijkopzet met veel natuurlijk groen, waaronder een royaal park en een waterslinger die de waterhuishouding regelt. Lees hier meer over deze gebiedsontwikkeling.

Ga naar de geerpark.nl voor meer informatie over deze bijzondere wijk.

Projectinformatie

Locatie: Kriezel vlijmen
Opdrachtgever: Gemeente Heusden
Woonveste, Drunen

Partners: Visser en Bouwman, Rosmalen
Periode van uitvoering: 2021 - 2023

"Ons gevoel zegt dat we hier nog een hele tijd wonen"

Lisette en Richard Brokken

Lees het verhaal

Gerelateerde projecten:

 

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling