8 juni 2023

Feestelijke start 28 NOM-huurwoningen in Lommerrijk Waalwijk

Terug

Hendriks Coppelmans en wooncorporatie Casade werken samen aan nieuwe woonbuurt in Waalwijk

Aan de Burgemeester de Geusstraat in Waalwijk komen 28 nieuwe woningen: 18 eengezinswoningen en 10 woningen die geschikt zijn om lang zelfstandig te wonen. We werken samen met wooncorporatie Casade aan dit project in Landgoed Driessen. De nieuwe woonbuurt krijgt de naam Lommerrijk. B2 Architecten heeft de woningen ontworpen.

Duurzame woningen

Lommerrijk wordt een groene buurt met duurzame woningen in een groene leefomgeving. Alle woningen worden Nul-Op-de-Meter (NOM) gebouwd. Dat betekent dat de energie die nodig is voor verwarming, warm water, ventilatie en huishoudelijk verbruik door de zonnepanelen op de woning wordt opgewekt. De woningen krijgen geen gasaansluiting, maar zonnepanelen, een warmtepomp en een warmteterugwin-ventilatiesysteem (WTW).

Viering start bouw

Begin mei 2023 is de bouw gestart. Dit vierden Casade en Hendriks Coppelmans op 6 juni met een feestelijk moment. Met biologisch afbreekbare confetti werd het bouwdoek op de locatie onthuld.

Planning

Als alles meezit zijn de woningen eind 2023/begin 2024 klaar. Door gebruik van onze conceptwoningen BudgetRijwoning en (af)TOPwoning gelijkvloers kunnen de woningen snel gebouwd worden. Meer informatie over de woningen is te vinden op www.casade.nl/lommerrijk. De woningen zijn toegewezen aan de toekomstige huurders.

Anita Pauwels (HC) en Iris Sijssens (Casade) onthullen het bouwdoek.

start bouw Lommerrijk Casade Hendriks Coppelmans

Eengezinswoningen Lommerrijk

Gelijkvloerse woningen Lommerrijk

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling