Marietje Vereijken-Rutjes, Rietland (Beek en Donk)

Marietje woont in één van de zes door ons ontwikkelde en gebouwde patiowoningen op wooneiland Rietland. De vrijstaande woningen zijn gelijkvloers. Dit maakt de woningen bij uitstek geschikt voor 55-plussers. De patiowoningen zijn ook nog eens gasloos.

“Sprookjesachtig uitzicht over waterpartij: wát een mooi plaatje”

“Ik ben terechtgekomen in een prachtige wijk, met leuke, vriendelijke mensen. Net voor Pasen kregen we allemaal een mooi bloemstuk van de buurtvereniging. Door lid te worden kun je meedoen aan allerlei verschillende activiteiten. Een mooie gelegenheid om andere buurtbewoners te ontmoeten. Omdat ik hier alleen kwam wonen, in een nieuw dorp, moet je zelf aan je sociale contacten werken. Dat gaat niet vanzelf. Ik woon in een fantastisch huis, maar buiten de deur is ook leven!”

Sprookjesachtig uitzicht

“Binnen zit ik het allerliefst aan de eettafel. Ook als ik visite heb. Het uitzicht is geweldig en de waterplas zorgt voor het groene karakter. Je kijkt namelijk mooi naar buiten, over het water. Die sfeer is heel fijn. Romantisch zelfs. En als ik ’s avonds over het water kijk ziet het er ook nog eens heel sprookjesachtig uit. Bovendien leeft het rond de plas. Bijvoorbeeld met mensen die er wandelen met hun hond. Erg gezellig! Dat alles splinternieuw is aan deze woning, is voor mij een extra groot voordeel. Waar je met een bestaande woning veel werk hebt – of het nou gaat om onderhoud of extra isolatiemaatregelen – heb ik er hier geen omkijken naar. Alles is door Hendriks Coppelmans perfect aangelegd, helemaal naar de normen van deze tijd.”

Lees hier meer over het project

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling