Geweldig wonen in Beek en Donk

Starterswoningen op basis van onze BudgetRijwoning

22 koop- en 6 vrije sector huurwoningen Isidorushoeve

nieuwbouw
ontwikkeling
Activiteit
gemeenten
beleggers
segment
Prefabricage
Budgetwoning®
innovaties

Ontwikkeling en realisatie van 22 betaalbare koopwoningen en zes vrijesectorhuurwoningen voor een belegger in uitbreidingsgebied Beekse Akkers in Beek en Donk. De woningen zijn gebaseerd op ons concept BudgetRijwoning®.
Het project omvat een rij van zeven en een rij van drie aan het Isidorusplein, een rij van zes aan Ter Lijnden en een rij van zes aan Middenakkerdreef. De indelingen en plattegronden van alle woningen zijn identiek, de architectuurstijl varieert. Zo is een goede balans gevonden tussen betaalbaarheid, keuzevrijheid en esthetische waarde.  De woningen zijn zeer compleet en er zijn diverse wonen-naar-wensopties om de woning op maat aan te passen. Een tussenwoning kost € 169.000,- v.o.n.,  een hoekwoning € 179.000,- v.o.n.
De woningen zijn in recordtijd ontwikkeld en op de markt gebracht. Dankzij een goede samenwerking met de gemeente Laarbeek kon de tweede fase versneld opgepakt worden. De woningen waren in zeer korte tijd verkocht.

Bij de bouw van de woningen is gebruik gemaakt van duurzame materialen. We hebben bijvoorbeeld prefab houtconstructies (uiteraard met FSC-keurmerk) gebruikt voor de gevels en de dakelementen. De houtskeletbouwwanden voor de voor- en achtergevels zijn tot in detail uitgewerkt in 3D BIM en onder ideale omstandigheden gefabriceerd in onze eigen FSC-gecertificeerde houtconstructiefabriek. Een snelle, duurzame en efficiënte bouwmethode die past in de ontwikkeling van bouwen naar assembleren. Het grote voordeel: op de bouwplaats staan de gevels, inclusief kozijnen, direct op de juiste plek. En dat geldt ook voor de op maat gemaakte dakelementen.

 

Projectinformatie

Locatie: Isidorusplein 1, Beek en Donk
Opdrachtgever: Hendriks Coppelmans Ontwikkeling BV, Uden
Partners: B2 Architecten, Molenhoek
Periode van uitvoering: 2015 - 2016

Gerelateerde projecten:

 

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling