Bewoners staan altijd centraal

Of je nou huurt of een nieuwbouwwoning koopt, als bewoner wil je vooral wonen zoals je dat zelf het liefste doet. Dus luisteren wij goed naar wat er leeft in de samenleving. Wat er leeft bij bewoners. Het resultaat? Vernieuwende woonconcepten, doordachte planontwikkelingen, en renovaties en reparaties met aandacht voor techniek én sociaal.

Op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Hendriks Coppelmans ontwikkelt en bouwt woningen en appartementen in diverse regio’s in Brabant en Zuid-Gelderland. Een greep uit ons actuele aanbod koopwoningen.

Volledige lijst weergeven

15 woningen “Mooi Wonen Uitkomst”

Meer lezen

22 woningen De Beekse Dreef

Meer lezen

30 woningen Zijtaart-Zuid

Meer lezen

Onze 'geweldig wonen'-formule

Een huis kopen is iets bijzonders. Het is het begin van iets moois. Zo’n nieuwe woning moet helemaal worden zoals u het wilt. Daar helpen wij u graag bij. Onze ‘geweldig wonen’-formule geeft u zekerheid. Bijvoorbeeld de zekerheid van veel keuzevrijheid, een kopersbegeleider die u goed adviseert en dat u gedurende het hele proces goed op de hoogte blijft.

Bekijk de 7 ingrediënten voor geweldig wonen

"De kopersbegeleider legde alles goed uit. Prettig, want klussen is niet echt ons ding"

Rudy van Berkel en Wendy Burman

Lees het verhaal

Vragen over ons Serviceteam?

Wij werken voor diverse corporaties en zorginstellingen. Mogelijk huurt u bij een van hen een woning. Bij reparaties of kleine onderhoudsklussen (die u met uw verhuurder besproken hebt) kan het zijn dat u iemand van ons Serviceteam over de vloer krijgt. Dat is iemand van Hendriks Coppelmans zelf of van een specialistisch bedrijf dat door ons is ingeschakeld. Zoals een loodgieter of een elektra-installateur. Al deze medewerkers kunnen zich legitimeren. Vraag er gerust naar. Twijfelt u of hebt u een vraag, dan kunt u altijd contact opnemen met ons Serviceteam.

Onze serviceteams met contactgegevens vindt u hier.

Vragen of klachten over een bouwplaats?

Bij zowel nieuwbouw- als grootonderhoudsprojecten willen wij een ‘goede buur’ zijn. Woont u in de omgeving van een bouwplaats van Hendriks Coppelmans en heeft u vragen of klachten over overlast zoals verkeer, parkeren of geluid? Laat het ons dan meteen weten. We helpen graag verder. Ook tips en vragen zijn meer dan welkom, zodat we het samen weer tiptop in orde kunnen maken.

Klik hier voor uw klachtmelding of vraag.

Ervaringen van bewoners

Of je nou een huurder bent of een woning bij ons gekocht hebt, alles aan je nieuwe of gerenoveerde huis moet kloppen. Wij gaan voor een goed eindresultaat. Maar de weg er naartoe is minstens zo belangrijk. Lees hieronder de verhalen van Anne, Charlotte en haar zoon Sil, en Gerwin & Barbara.

Bekijk alle verhalen van bewoners

Anne Zaal (Wageningen)
"Fijn dat de vochtproblemen in huis zijn opgelost"

Meer lezen

Charlotte Scholing en zoon Sil, Geerpark (Vlijmen)
"Al vanaf dag één lever ik energie terug"

Meer lezen

Gerwin en Barbara, Kaya en Rebel, ’t Ven (Veghel)
"Nóg meer ruimte dankzij veel eigen inbreng bij de bouw"

Meer lezen

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling