27 juni 2019

Woonmeij en Hendriks Coppelmans bouwen 7 woningen in ’t Veldje, Boerdonk

Terug

De handtekening is gezet. Samen met woningcorporatie Woonmeij uit Schijndel realiseren we zeven sociale huurwoningen in Boerdonk. De rijwoningen komen in nieuwbouwproject ’t Veldje, midden in het hart van Boerdonk. René Beks en Mark Wonders, directeur-bestuurder van Woonmeij, tekenden de overeenkomst op dinsdag 25 mei. In het najaar wordt de bouwplaats bouwrijp gemaakt.

Verschillende woningtypes

De rijwoningen zien er aan de buitenkant hetzelfde uit. Aan de binnenkant zijn ze dat niet. Vier van de zeven woningen hebben de badkamer en een slaapkamer op de begane grond. De bovenverdieping kan naar eigen wens worden ingedeeld. Hiermee zijn deze woningen uitermate geschikt voor 55-plussers. Bij de overige drie woningen zijn de badkamer en slaapkamers op de eerste verdieping.

Energiezuinig wonen in ’t Veldje

De woningen worden gasloos gebouwd en zijn all-electric. Dat betekent dat de woningen zelf de energie opwekken die nodig is voor verwarming, warm water en ventilatie. De energie wordt opgewerkt door de warmtepomp in de woning en de zonnepanelen op het dak. De woningen krijgen meer zonnepanelen dan het bouwbesluit voorschrijft. Woonmeij investeert in extra zonnepanelen omdat ze het belangrijk vinden om de woonlasten voor hun toekomstige huurders zo laag mogelijk te houden.

Bouwkavels te koop

Hendriks Coppelmans verkoopt in ’t Veldje ook vier bouwkavels. Twee kavels zijn geschikt voor een vrijstaande woning. De overige twee kavels grenzen aan elkaar en zijn geschikt voor een twee-onder-een-kapwoning of twee vrijstaande woningen. Meer weten over deze kavels? Kijk dan hier.

René Beks en Mark Wolders ondertekenen de overeenkomst voor 't Veldje, Boerdonk

ontwerp 't Veldje, Boerdonk

ontwerp 't Veldje, Boerdonk

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling