Te koop

4 bouwkavels voor vrijstaand of tweekapper in ’t Veldje

Vrijstaand wonen in het hart van Boerdonk.


    Plaats

  • Boerdonk

    Verkoopprijs

  • € 100.000 VON (vanafprijs)

Bouwkavels in dorpshart van Boerdonk (gemeente Meierijstad) nabij project ’t Veldje. Op de bouwkavels kan in eigen beheer een vrijstaande woning of tweekapper gebouwd worden.

Locatie

De kavels (tussen 320 en 601 m2) liggen in het hart van het dorp Boerdonk (gemeente Meierijstad), op het voormalige evenemententerrein aan de Kapelstraat, tegenover de fraaie nieuwbouw van D’n Hospes. Een centrale locatie in een knusse dorpsgemeenschap, dichtbij voorzieningen en de bossen om de hoek. Een fantastische plek om te wonen. Door de verbreding van de N279 (Den Bosch-Helmond) is Boerdonk zeer goed bereikbaar. Boerdonk is een prachtig groen dorp met een actieve, betrokken gemeenschap die openstaat voor nieuwe bewoners. Kijk voor meer informatie op www.boerdonk.nl of www.boerdonkbuitengewoon.nl.

Klik op de kaart om je route te plannen

Kenmerken

De kavels hebben een oppervlakte tussen de 320 en 601 m2. Twee kavels zijn geschikt voor een vrijstaande woning. De twee aangrenzende kavels zijn geschikt voor een tweekapper of twee vrijstaande woningen.

Wonen naar Wens

Betrokken partijen

Verkopende partij: Hendriks Coppelmans Ontwikkeling

Meer weten?

Voor informatie en verkoop kunt u contact opnemen met de makelaars:
Vraag’t, Pintol 12, Best. Tel: 06-18883199, e-mail: info@vraaghet.nl, website: www.vraaghet.nl.

of

Van den Hurk Makelaars, Heuvelplein 55a, Beek en Donk. Tel: (0492) 45 01 51, e-mail: info@vandenhurkmakelaars.nl, website: www.vandenhurkmakelaars.nl.