18 december 2015

Wonen-naar-wensproject Mijn WaterMerk verkocht

Terug

Alle woningen in nieuwbouwwijk Mijn WaterMerk in Cuijk zijn verkocht! In deze laatste fase van dit project bouwt Hendriks Coppelmans veertien woningen. Mijn WaterMerk, gelegen in deelgebied ‘Wonen in ’t Groen’ in de Heeswijkse Kampen, is een heel bijzonder nieuwbouwplan. De vrijstaande en halfvrijstaande woningen in deze nieuwe wijk worden ontwikkeld op basis van het ‘Wonen-naar-Wens’ principe. Dit leverde veertien unieke woningen op in Amsterdamse schoolstijl. De eerste activiteiten op de bouwplaats zijn deze week gestart.

Geen woning hetzelfde

Toekomstige bewoners konden in Mijn WaterMerk zelf hun kavel en woningtype kiezen. Met behulp van de digitale WoonWensplanner stelden zij online de eerste versie van hun nieuwe woning samen. Een uitbouw aan de woning, een andere positie van de keuken, een extra slaapkamer, en nog heel veel meer keuzemogelijkheden werden met deze ’tool’ inzichtelijk in 3D in beeld gebracht. Kopers gingen enthousiast met dit instrument aan de slag en zagen hun eigen unieke woning op het scherm tot leven komen, gewoon thuis op de bank. In een persoonlijk gesprek met de koperskeuzebegeleider van Hendriks Coppelmans werden de puntjes op de ‘i’ gezet en aanvullend maatwerk afgestemd. Want Wonen-naar-Wens is ook: veel persoonlijke aandacht.
Het resultaat is een zeer gevarieerde wijk waarin geen woning hetzelfde is.

Mijn WaterMerk is een ontwikkeling van VOF Klein Linden, een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling (Uden)  en Hendriks Projectontwikkeling (Oss). 

Zo gaat Mijn WaterMerk er uitzien

Zo gaat Mijn WaterMerk er uitzien

Artist impressie

Artist impressie

Woonwensplanner

Woonwensplanner

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling