27 mei 2016

Wonen-naar-Wens in trek

Terug

De vraag naar tweekappers en vrijstaande woningen trekt weer aan. Wij brengen vraag en aanbod in dit duurdere segment succesvol samen met Wonen-naar-Wens®. Hierbij hebben toekomstige bewoners maximale inspraak, veel keuzevrijheid en persoonlijke begeleiding bij de realisatie van hun nieuwe woning. En dat wordt gewaardeerd!

Succesvolle projecten

Zo werden de (half)vrijstaande woningen in nieuwbouwwijk Mijn WaterMerk in Cuijk ontwikkeld op basis van het principe Wonen-naar-Wens. Met stuk voor stuk unieke woningen in Amsterdamse Schoolstijl als resultaat. Geen woning is er hetzelfde. Ook nieuwbouwproject Mariënhof in de duurzame wijk Geerpark in Vlijmen is een mooi voorbeeld. De zes gelijkvloerse woningen, zowel vrijstaand als twee-onder-een-kap, werden in nauwe samenwerking met de gemeente Heusden en belangstellende 55-plussers op maat ontwikkeld. Dat gebeurde in zeer korte tijd en binnen drie maanden was het project al verkocht.

Doelgroepen in beeld

“Hendriks Coppelmans heeft in Geerpark bewezen dat het in staat is om voor alle verschillende doelgroepen de juiste woningen te ontwikkelen en bouwen”, vertelt Oscar van Limburg, projectleider gemeente Heusden. “En erg belangrijk: toekomstige bewoners bepalen voor een groot deel zelf hoe hun woning eruit komt te zien. Dat wordt enorm gewaardeerd,merk ik. Net als de heldere stijl van communiceren richting potentiële kopers. Redenen genoeg voor ons om Hendriks Coppelmans uit te nodigen om ook over de volgende planfases mee te denken.”

Plan Mariënhof in Vlijmen was binnen drie maanden verkocht.

Plan Mariënhof in Vlijmen was binnen drie maanden verkocht.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling