10 maart 2015

Veel belangstelling voor laatste fase ‘Mijn WaterMerk’ Cuijk

Terug

De laatste fase van nieuwbouwproject Mijn WaterMerk in Cuijk oogst veel belangstelling. De aftrap van de verkoop afgelopen zaterdag werd druk bezocht. Het mooie weer en de kans om twee in aanbouw zijnde woningen van binnen te bekijken, lokte veel mensen naar de informatiemiddag aan Zilveresdoorn. Met name de mogelijkheid om de woning naar wens aan te passen viel erg in de smaak. Een aantal belangstellenden was zelfs al volop met de WoonWensplanner op de vernieuwde projectwebsite aan de slag gegaan. Het enthousiasme was daarmee nog verder aangewakkerd. “Het is hartstikke leuk om er mee ’te spelen’ en je ziet je eigen unieke woning echt tot leven komen”, aldus een van de bezoeksters. Ook de bijzondere karakteristieke architectuur van de woonbuurt en de ligging aan de Kraaijenbergse Plassen sprak de bezoekers aan.

Startsein door wethouder Poel

De informatiemiddag werd zaterdag geopend door wethouder Rob Poel. Met het doorknippen van een lintje gaf hij het symbolische startsein voor de verkoop van twee nieuwe woonprojecten van VOF Klein Linden (een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans en Hendriks Bouw en Ontwikkeling). Naast Mijn WaterMerk is ook het startersproject De Uitkijk op wooneiland De Nielt in verkoop gegaan.

Inschrijvingen en opties

De informatiemarkt heeft geleid tot twintig inschrijvingen van zeer serieuze gegadigden en zelfs al vier opties. Heeft u interesse en was u zaterdag niet in de gelegenheid om te komen? Laat het ons dan snel weten zodat wij u nader kunnen informeren of uw favoriete plekje in het plan alvast kunnen reserveren.

Wonen-naar-Wens

Mijn WaterMerk is een Wonen-naar-Wensproject. Meer informatie over dit woningconcept van Hendriks Coppelmans vindt u hier.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling