21 juli 2023

Plek in Top 50 woningontwikkelaars PropertyNL 2023

Terug

Wij zijn trots op onze plek in de Top 50 van woningontwikkelaars van PropertyNL. Als groep (Hendriks Bouw en Ontwikkeling) staan we dit jaar op een mooie 33ste positie, een paar plekken hoger dan vorig jaar.

Het afgelopen jaar zijn er door de spelers op deze lijst ca 31.750 nieuwbouwwoningen opgeleverd. Maar de marktvraag blijft onverminderd groot. Beschikbare grond, overheidsprocedures voor de bouw en de prijs van bouwmaterialen gecombineerd met het prijsdrukkende effect van betaalbaarheidseisen spelen een grote rol. Voldoende uitdagingen op de woningbouwmarkt waar wij met de hele branche de schouders onder zetten.

Als groep zetten wij samen met moederbedrijf Hendriks Bouw en Ontwikkeling vol in op het creëren van een duurzame leefomgeving. Ons doel is om meer grip te krijgen op het aanbod van circulaire grondstoffen. Specifiek binnen Hendriks Coppelmans gaat onze aandacht ook uit naar betaalbaarheid van wonen. Naast de materiaaltransitie waarin we als groep een voortrekkersrol pakken, gaan we voor corporaties en gemeenten actief op zoek te gaan naar locaties. Door er creatief naar te kijken creëren we nieuwe kansen voor woningbouw in zowel de koop- als huursector. We blijven innoveren, onder andere met concepten zoals de Doorstroomwoning en een zelfvoorzienende woning: de TerugWINwoning®.

Loopkantstraat Uden

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling