31 mei 2023

Nieuwe projecten in Tilburg en Dongen

Terug

Er waren maar liefst twee ondertekenmomenten deze week. In Tilburg gaan we de volgende samenwerking aan met Tiwos en in Dongen gaan we wederom aan de slag voor Casade en GGz Breburg.

(af)TOPappartementen in Tilburg

In dialoog met bewoners uit de Tilburgse wijk Jeruzalem heeft Tiwos een studie gedaan naar de invulling voor een woontoren met 40 sociale huurappartementen aan de Betuwestraat. Wij kwamen met onze conceptwoning het (af)TOPappartement als winnaar uit de bus. Vandaag tekenden René Scherpenisse, directeur-bestuurder van Tiwos en onze directeur ontwikkeling en innovatie René Beks de turn key-overeenkomst. Daarnaast ondertekenden wethouder Bas van der Pol en René Scherpenisse de koop-/realisatieovereenkomst.

Naar verwachting starten de werkzaamheden aan het eind van dit jaar.

Zorgappartementen in Dongen

Deze zomer starten we in opdracht van Casade met de bouw van 18 zorgappartementen op het terrein van GGz Breburg in Dongen. Vorige week tekenden Roel van Gurp (Casade) en Carl Dolmans (Hendriks Coppelmans) de turn-keyovereenkomst van het project.

Twee jaar geleden bouwden we op het terrein van GGz Breburg al eenzelfde appartementengebouw. GGz huurt de zorgappartementen van Casade.

Betuwestraat Tilburg ondertekening

v.l.n.r. wethouder Bas van der Pol, René Scherpenisse (Tiwos) en René Beks

Betuwestraat Tilburg impressie

impressie van de 40 (af)TOPappartementen aan de Betuwestraat

zorgappartementen GGz Breburg fase 2 Casade

Schets van de 18 appartementen voor Casade en GGz Breburg in Dongen

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling