7 september 2018

Met ontwikkelplannen Bosrijk voorbereid op circulaire toekomst

Terug

Onze ontwikkelplannen voor Bosrijk in Eindhoven hebben het helaas net niet gehaald. Samen met Janssen de Jong Projectontwikkeling namen we deel aan een selectie voor twee gebiedsclusters in de wijk Meerhoven. In beide clusters zaten we bij de top 3. We zijn trots op de positieve jurybeoordelingen. We lieten maar liefst 24 andere inzenders van naam en faam achter achter ons. Dat zegt wat!

Voorbereid op circulaire toekomst

Bij deze uitvraag van de gemeente Eindhoven lag de duurzaamheidslat bijzonder hoog. We hebben met deze inzendingen dan ook weer flinke stappen gezet op gebied van innovatieve terreinen als circulariteit, klimaatrobuust bouwen en de deeleconomie.
Jammer natuurlijk dat we deze plannen niet ten uitvoer kunnen gaan brengen, maar we hebben met veel passie aan deze uitdaging gewerkt en ons weer verder ontwikkeld. Net als we eerder deden met gasloos en nul-op-de-meter. Wij gaan verder! Deze koplopersmentaliteit maakt ons voorbereid op de toekomst. We zetten deze kennis en kunde graag in voor andere opdrachtgevers en toekomstige plannen. Daag ons gerust uit!

Ook bezig met duurzame ontwikkelingen en eens van gedachten wisselen? Neem dan contact op met René Beks (directeur ontwikkeling & innovatie): rene.beks@hendrikscoppelmans.nl of (0413) 264833.

Bekijk de animaties van onze plannen

Raak ook geïnspireerd en bekijk de animaties van beide plannen op ons You Tube-kanaal.
Plan de Heerlijkheid
Plan de Roedel

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling