15 september 2015

Hoofdsponsorschap volleybalvereniging Saturnus/Hendriks Coppelmans verlengd

Terug

Hendriks Coppelmans Bouwgroep en de Udense volleybalverenigjng Saturnus hebben het hoofdsponsorcontract met twee jaar verlengd. Tijdens het presentatieweekend op zaterdag 12 september 2015 zijn de handtekeningen onder de nieuwe overeenkomst gezet. De verlenging betekent dat de Udense volleybalvereniging ook de komende twee jaar de naam Saturnus/Hendriks Coppelmans draagt.

Onderdeel mvo

Tijdens de druk bezochte feestavond, speciaal bedoeld voor de vele sponsoren en vrijwilligers van Saturnus/Hendriks Coppelmans, hebben Bart Hendriks (algemeen directeur Hendriks Coppelmans) en Twan van Hout (vice-voorzitter Saturnus/HC) hun handtekening gezet onder een nieuwe tweejarige samenwerking. Daarna werd de nieuwe kledinglijn gepresenteerd. Uit het dankwoord dat beide heren aansluitend spraken, blijkt duidelijk dat beide organisaties voor elkaar van grote waarde zijn en er wederzijds veel respect is. Het hoofdsponsorschap maakt binnen Hendriks Coppelmans deel uit van een breed gedragen  mvo-beleid.  Maatschappelijke betrokkenheid zit bij het Udense bedrijf in de genen en krijgt dan ook veel aandacht.

Samen sparren

“De sponsorrelatie met Hendriks Coppelmans is voor de Udense volleybalvereniging al ruim 16 jaar een vertrouwde basis”, aldus vice-voorzitter Twan van Hout. “Niet alleen vanwege de financiële bijdrage maar vooral vanwege de grote betrokkenheid die het bedrijf toont bij de vereniging en de bereidheid om mee te denken. Meerdere keren per jaar komen we bij elkaar om te sparren, bijvoorbeeld over de rol van de vereniging in de wijk en hoe we jeugd kunnen enthousiasmeren om te volleyballen en actief deel uit te maken van de vereniging. Ook de belangen van andere sponsors komen aan bod, want ook deze zijn heel belangrijk voor de club.  Tijdens deze gesprekken blijkt telkens weer de grote betrokkenheid van onze hoofdsponsor bij de vereniging.” Bart Hendriks vult aan: “Zo houden we elkaar scherp en wordt de sponsoring niet iets vanzelfsprekends, maar iets waar constant aan gewerkt wordt.  Hierdoor hebben wij een waardevolle, langdurige relatie met elkaar kunnen opbouwen.”

Nieuwe activiteiten

Hendriks Coppelmans is een ontwikkelende bouwgroep en dit past perfect bij de ontwikkelende volleybalvereniging die Saturnus/Hendriks Coppelmans wil zijn. Niet stilstaan maar kijken naar wat er leeft en nieuwe dingen bedenken. In het nieuwe contract is bijvoorbeeld afgesproken dat de vereniging activiteiten gaat ontplooien die  ten goede komen aan de sociale cohesie in de wijk en de beachvolleybaltak zal verder vorm krijgen. Voor Hendriks Coppelmans sluit dat goed aan bij initiatieven als BuurtBouwen®, een concept gericht op het leefbaar houden van bestaande wijken.

Meer informatie over volleybalvereniging Saturnus/Hendriks Coppelmans vindt u op de clubwebsite.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling