11 juli 2014

Feestelijke mijlpalen bij nieuwbouw Gemert

Terug

Op 3 juli werden in Gemert twee mijlpalen gevierd bij nieuwbouwprojecten die Hendriks Coppelmans in opdracht van ontwikkelaar BL Huisvesting realiseert. De woningen van La Dolce Villa II werden opgeleverd en bij de nieuwbouw aan de Antoon Roelofsstraat en Bisonstraat werd het hoogste punt gevierd.  Bas van de Laar, directeur van BL Huisvesting, leidde de genodigden bij de projecten rond, waaronder wethouder Van Extsel-van Katwijk en Joris Wismans, manager vastgoed bij woningcorporatie Goed Wonen. De woningen van La Dolce Vila werden in slechts zes maanden gebouwd. Van de Laar complimenteerde de mensen van Hendriks Coppelmans daarvoor. “Dat kun je alleen bereiken door een goede samenwerking”, stelde Van de Laar vast. De wethouder beaamde dat en prees met name de samenwerking tussen alle betrokken partijen. “Zo kunnen we een breed woningbouwprogramma creëren dat inspeelt op verschillende woonbehoeftes.”

Oplevering woningen La Dolce Villa II

Bij het project La Dolce Villa II zijn alle vijftien woningen inmiddels opgeleverd. Ze zijn in een tijdsbestek van 6 maanden verkocht en gebouwd. De hoek- en tussenwoningen zijn door de bewoners helemaal naar wens samengesteld. Ze konden de architectuur van de gevel kiezen, de kleur van de gevelsteen, de indeling van de woning en vele extra’s zoals dakkapellen, erkers en uitbouwen. Dat resulteert in unieke woningen en een gevarieerd straatbeeld. Hendriks Coppelmans heeft een concept ontwikkeld voor snel realiseerbare en betaalbare rijwoningen. De BudgetRijwoning. Het concept combineert standaardisatie met ontwerp- en keuzevrijheid.

Hoogste punt nieuwbouw Antoon Roelofsstraat

De woningen van het nieuwbouwproject aan de Bisonstraat en de Antoon Roelofsstraat hebben het hoogste punt bereikt. Aan de Bisonstraat bouwt Hendriks Coppelmans drie huurwoningen voor woningcorporatie Goed Wonen gerealiseerd en vijf koopwoningen in fase 1.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling