30 april 2024

Carl Dolmans directeur Hendriks Bouw

Terug

Carl Dolmans wordt per 1 mei directeur van Hendriks Bouw. Carl was sinds mei 2022 al directeur van het bouwbedrijf van dochter Hendriks Coppelmans. Door de gecombineerde aansturing van de twee bouwbedrijven binnen de Hendriksgroep ontstaan nieuwe kansen voor verdere krachtenbundeling, waarmee onder andere versneld stappen mogelijk zijn op het gebied van duurzaamheid en modulair bouwen.

Carl is enthousiast over zijn nieuwe rol: “Er staat een goed team van professionals dat gemotiveerd is om inhoud te geven aan onze missie: Hendriks maakt ’t voor generaties’. Ik voel me helemaal op m’n plek bij dit familiebedrijf, dat ook echt investeert in die duurzame toekomst. Met de Circulaire Grondstoffen bv en de Modulefabrique stimuleren we zélf de productie en toepassing van circulaire en biobased materialen en maken we de slag naar conceptmatig denken op basis van parametrie. Hoe mooi is dat!
Tegelijkertijd blijven we gefocust op betaalbaarheid, de vraag van onze klanten en het werkplezier van onze medewerkers. Automatisering en modulaire, industriële bouw zijn onmisbaar om tekorten op de arbeidsmarkt op te vangen en grip te houden op bouwkosten. Sturing geven aan al deze bewegingen en daar met het team keihard voor werken, daar kom ik ’s ochtends heel graag mijn bed voor uit.”

Meer weten? Neem contact op!

Carl Dolmans
Directeur nieuwbouw
T: (0413) 26 48 33
"Zullen we samen wonen geweldig maken?"
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling