Te koop

6 patiowoningen Hofmeester

Meesterlijk wonen in Haaren


    Plaats

  • Haaren

    Verkoopprijs

  • € vanaf 345.000,- v.o.n.
Verkocht

Op de voormalige locatie van basisschool De Hasselbraam in het centrumgebied van Haaren bouwt Hendriks Coppelmans 6 duurzame patiowoningen. De patiowoningen liggen vrijstaand en zijn gelijkvloers. Ze hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping is een ruimte voor bijvoorbeeld een slaap- of hobbykamer. Daarmee zijn de woningen zijn ideaal voor medioren en senioren.
Ook aan het milieu en de energielasten is gedacht. De woningen worden uitgevoerd als zogenaamde EPC-0-woningen. Dat betekent dat de woningen zelf energie opwekken voor verwarming, warm water en ventilatie. Zo’n energieneutrale woning heeft daardoor zeer lage energiekosten en is ook nog eens heel behaaglijk (warm in de winter en koel in de zomer).

Bekijk hier de website HofmeesterHaaren.nl of bezoek de Facebookpagina van het project.

Locatie

Hofmeester wordt gerealiseerd op het voormalige terrein van basisschool de Hasselbraam, in het centrum van Haaren. De voorzieningen liggen om de hoek: u loopt binnen enkele minuten naar de supermarkt of de bakker.

Niet alleen de voorzieningen van Haaren zijn dichtbij. Ook de stad ligt om de hoek. In tien minuten staat u in het centrum van Oisterwijk, waar u aan de sfeervolle Lind kunt genieten van verschillende terrassen, restaurants en winkels. Iets verderop, maar nog altijd in de buurt: binnen twintig minuten staat u in hartje Tilburg of ’s Hertogenbosch.

Klik op de kaart om je route te plannen

Kenmerken

Plan Hofmeester ligt aan de Reitselaan in Haaren, in het hart van een rustige wijk. De wijk is ruim opgezet met brede straten, trottoirs en veel groenvoorzieningen. Heerlijk rustig wonen, midden in het dorp.

Kaveloppervlakte: 251 m2 tot 339 m2
Inhoud: 402 m³
Woonoppervlakte: 99 m²

Wonen naar Wens

Wonen is iets persoonlijks. Daarom bestaat de mogelijkheid om individuele woonwensen te realiseren. Er zijn vele keuzemogelijkheden zoals een uitbouw van een tuinkamer of de indeling van de eerste verdieping. Zo ontstaat precies de woning die u wenst.

Kijk hier voor meer informatie over Wonen naar Wens en onze GeweldigWonen!-formule.

Betrokken partijen

Ontwikkeling: Hendriks Coppelmans Ontwikkeling B.V.
Architect: Bulkens Architecten, Molenhoek
Realisatie: Hendriks Coppelmans Bouwgroep B.V.

Meer weten?

Voor verkoop of informatie kunt u contact opnemen met de makelaar: van den Hurk Makelaardij,
tel. 0411-642828 of e-mail: info@vandenhurkmakelaardij.nl.

De verhuur van de 14 eengezinswoningen verloopt via Woonveste.