Te koop

20 Twee-onder-een-kapwoningen Repelakker

Nieuw-Zeeland is dichtbij.


    Plaats

  • Zeeland (Nbr)

    Verkoopprijs

  • € 294.700 v.o.n. (vanafprijs)

In de nieuwe wijk Repelakker bouwt Hendriks Coppelmans 2 vrije sector woningen. Het bouwprogramma is bepaald op basis van de behoefte van de belangstellenden, volgens de methode ‘Wonen naar Wens’. De vrije sector omvat meerdere typen 2-onder-1-kapwoningen variërend van een betaalbare meegroeiwoning tot een statig herenhuis op een royaal kavel. Alle woningen worden gebouwd volgens de regionaal afgesproken duurzaamheidseisen.

Bekijk hier de website repelakker.nl.
Volg dit project op Facebook.

Locatie

De uitbreidingswijk Repelakker is gelegen ten noorden van het centrum van Zeeland tussen de straten Laagveld, Kerkstraat en Bergmaas. Een aantrekkelijk nieuw woongebied dichtbij voorzieningen. De woningen zijn gelegen in het mooiste gedeelte van de wijk, autoluw en grenzend aan water en groen.

Klik op de kaart om je route te plannen

Kenmerken

Type Juweel:
Inhoud: 535 m3 (incl. garage)
Kavelgrootte: van 318 tot 331 m2

Wonen naar Wens

Wonen is iets persoonlijks. Bij de ontwikkeling en realisatie van de woningen sluit Hendriks Coppelmans daarom zo dicht mogelijk aan bij de woonwensen van toekomstige kopers. Dat is anders dan gebruikelijk en in Zeeland uniek. Binnen deze Wonen naar Wens-werkwijze bestaat ook de mogelijkheid om via zogenaamde ’wensmodules’ individuele woonwensen te realiseren, bijvoorbeeld op gebied van uitbreiding, indeling, afwerking en comfort. Zo ontstaat precies de woning die iemand wenst.

Betrokken partijen

Ontwikkeling: Hendriks Coppelmans Ontwikkeling BV, Uden.
Realisatie: Hendriks Coppelmans Uden BV, Uden.
Architect: Leenders Architecten BV, Veghel.

Meer weten?

Voor meer verkoopinformatie: Van der Krabben makelaardij, Velmolenweg 165, Uden, 0413-25 70 33, www.krabben.nl.
Voor meer informatie en de actuele status van het project kunt u de website: www.repelakker.nl bezoeken.