Geweldig wonen in Son en Breugel

Hof van Breugel

Gezellig en dorps wonen

Wonen tussen water en groen

Aan de Van den Elsenstraat/Akkerpad (locatie voormalig horecapand ‘De Bonkelaer’) in het dorpshart van Breugel, gaat Hendriks Coppelmans 8 woningen realiseren. De locatie is zeer fraai: centraal in het dorp gelegen met het Dommeldal in de directe nabijheid. Ondertussen is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden en het eerste van de afrondende onderzoeken heeft plaatsgevonden. Ondertussen is ook het archeologisch onderzoek uitgevoerd. Nu dit is afgerond, is de gemeente bezig met hun finale planning om het terrein dit jaar bouwrijp te kunnen maken.

Voor de planning is de gemeente echter afhankelijk van onder meer de NUTS-partijen. Vanwege de werklast bij deze partijen is het op dit moment nog onduidelijk wanneer de benodigde uitvoering precies kan plaatsvinden. Nadat wij groen licht en een definitieve planning hebben gekregen, starten wij de verdere ontwikkeling van het plan op.

Verkoopinformatie en inschrijven

Inmiddels is er een projectwebsite online. Op www.hofvanbreugel.nl vindt u voortaan alle informatie over de ontwikkelingen van dit project. U kunt via deze website inschrijven voor onze nieuwsbrief, wij houden u dan op de hoogte. (Heeft u eerder via deze website van Hendriks Coppelmans al ingeschreven dan hoeft u dat niet opnieuw te doen.)

Bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
– Laatste wijziging 16 april 2024 –

Son en Breugel
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling