Geweldig wonen in Drunen

46 hofwoningen Gravin Landgoed Steenenburg

Historisch goed wonen

Tussen Drunen en Nieuwkuijk verrijst een bijzonder nieuw woongebied. Hier wandel je vanuit je voordeur straks zo het bos in, langs het eeuwenoude Kasteel d’Oultremont en door het idyllische Duizendstappenlaantje. Wonen op Landgoed Steenenburg voelt als een voorrecht. Midden in de natuur, maar tegelijkertijd vlak bij alle voorzieningen en op maar tien minuten van ‘s-Hertogenbosch.

Gemêleerde wijk in Tudor-stijl

In dit mooie gebied komen 46 hofwoningen en 120 appartementen. De verkoop van de eerste fase van deelgebied Gravin is gestart. Hier komen 28 hofwoningen. In de tweede fase worden 18 hofwoningen gebouwd, ook de verkoop van deze woningen is inmiddels gestart. De woningen krijgen een speelse ligging in het terrein, dat straks is voorzien van uitbundig, natuurlijk groen en een grote waterpartij tegen de kasteeltuin aan. De woningen in het hart van de exclusieve woonwijk worden daar als het ware omheen gedrapeerd. Het wordt een gemêleerde wijk in Engelse Tudor-stijl.  Met z’n erkers, veranda’s, schoorstenen en vakwerkdetails sluit deze bijzondere architectuur goed aan op het landschappelijk karakter van de wijk. Echt iets unieks!

Wonen, werken, beleven

Op het Landgoed Steenenburg gaan wonen, werken en beleven op een bijzondere manier samen. Aan de zijde van de A59 komt een medische campus met onder meer een MS expertise Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het kasteel ligt in het hart van het landgoed en krijgt een horecafunctie. In de groene historische omgeving kunnen zowel bewoners en medewerkers als bezoekers ontspannen en genieten.  

Verkoop gestart

Op de website vind je alle informatie over de woningen en de wijze van inschrijving. 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de (toekomstige) woningontwikkelingen op Landgoed Steenenburg en als eerste geïnformeerd worden? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Meer info? Bezoek de projectwebsite

 

Woningtypen

In de eerste fase van Gravin komen 28 hofwoningen in meerdere types:

 • 7 twee-onder-één-kapwoningen
 • 6 twee-onder-één-kapwoningen XL
 • 12 levensloopbestendige woningen (tweekap)
 • 3 vrijstaande woningen

In de tweede fase van Gravin komen 18 hofwoningen in meerdere types:

 • 5 twee-onder-één-kapwoningen
 • 4 twee-onder-één-kapwoningen XL
 • 6 levensloopbestendige woningen (tweekap)
 • 3 vrijstaande woningen

Kenmerken

 • Kavels: 184 tot 475 m2
 • Woonoppervlakte: 121 tot 167 m2
 • Inhoud: 492 tot 765 m3

Verkoopprijs

€ 500.000 ,- tot € 825.000 ,- vrij op naam

Wonen naar Wens

Wonen is iets persoonlijks. Daarom bestaat de mogelijkheid om individuele woonwensen te realiseren, bijvoorbeeld op gebied van indeling, afwerking en comfort. Zo ontstaat precies de woning die u wenst.

Betrokken partijen

Ontwikkeling: Hendriks Coppelmans Ontwikkeling
Architect: Bouwman Swinkels Architecten, Rosmalen
Realisatie:
Hendriks Coppelmans Bouwgroep

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.

Drunen
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling