Geweldig wonen in Drunen

27 appartementen Isabella van Gouverneur op Landgoed Steenenburg

Idyllisch en exclusief wonen

Tussen Drunen en Nieuwkuijk verrijst een bijzonder nieuw woongebied. Hier wandel je vanuit je voordeur straks zo het bos in, langs het eeuwenoude Kasteel d’Oultremont en door het idyllische Duizendstappenlaantje. Wonen op Landgoed Steenenburg voelt als een voorrecht. Midden in de natuur, maar tegelijkertijd vlak bij alle voorzieningen en op maar tien minuten van ‘s-Hertogenbosch.

Gouverneur – Landgoed Steenenburg

Idyllisch en exclusief wonen in een parkachtige omgeving? Dat is wonen in Gouverneur op Landgoed Steenenburg. Hier wordt in de toekomst het appartementen-ensemble Isabella en Florentius gebouwd. Een autoluwe, parkachtige omgeving waar je vanaf het Ridderspoor over de oprijlaan de exclusiviteit van jouw domein oprijdt. De kleinschalige appartementsgebouwen bieden je optimale vrijheid in alle geborgenheid. Hier woon je op niveau in een betoverende, groene idylle.

Laat de hectiek van alledag achter je

Wie straks het terrein van Gouverneur op loopt of rijdt, komt vanuit de hectiek van alledag terecht in een betoverende idylle. Een sfeervolle omgeving, die onmiddelijk een gevoel van behaaglijke rust en optimale vrijheid oproept. Nadat je de oprijlaan achter je laat, rijd je rechtstreeks de verdiepte parkeergarage onder Isabella en Florentius in. Daar laat je de auto op zijn eigen plek achter en wandel je op je gemak naar de lift die je naar je appartement brengt. Krijg je bezoek? Ook daaraan is gedacht. Ook zij kunnen in de parkeergarage parkeren.

Wonen, werken, beleven

Op het Landgoed Steenenburg gaan wonen, werken en beleven op een bijzondere manier samen. Aan de zijde van de A59 komt een medische campus met onder meer een MS expertise Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het kasteel ligt in het hart van het landgoed en krijgt een horecafunctie. In de groene historische omgeving kunnen zowel bewoners en medewerkers als bezoekers ontspannen en genieten.

Start verkoop

De eerste 27 appartementen van Isabella gaan op 4 juli om 12.00 uur in de verkoop. Op de website vind je alle informatie over de woningen en de wijze van inschrijving. 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de (toekomstige) woningontwikkelingen op Landgoed Steenenburg en als eerste geïnformeerd worden? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Meer info? Bezoek de projectwebsite

 

Woningtypen

Bij de 27 luxe stijlappartementen Isabella heeft u keuze uit 7 woningtypen:

  • Type A: begane grond woning
  • Type B: appartement met uitzicht op de binnentuin
  • Type C: ruim driekamerappartement
  • Type D: hoekappartement
  • Type E: penthouse 3 kamers
  • Type F: penthouse 4 kamers
  • Type G: penthouse 3 kamers

Kenmerken

  • Woonoppervlakte: 73 tot 164 m2

Verkoopprijs

€ 425.000 ,- tot € 950.000 ,- vrij op naam

Betrokken partijen

Ontwikkeling: Hendriks Coppelmans Ontwikkeling
Architect: Bouwman Swinkels Architecten, Rosmalen
Realisatie:
Hendriks Coppelmans Bouwgroep

Landgoed Steenenburg is een gezamenlijke gebiedsontwikkeling van initiatiefnemer Jan Kelders Beheer en de partners Hendriks Bouw en Ontwikkeling (Life Science Park Brabant) Hendriks Coppelmans (hofwoningen en appartementen), Libéma (kasteel) en de gemeente Heusden.

Bovenstaande gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Drunen
Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling