Joop en Carry Sanders, De Valuwe (Cuijk)

Joop en Carry huren bij woningcorporatie Mooiland. In de wijk De Valuwe in Cuijk hebben we met diverse energetische maatregelen 148 woningen gerenoveerd, zowel exterieur als interieur.

"Een onmisbare schakel in het renovatietraject"

“Na een ingrijpende binnenrenovatie ziet onze woning er nu weer picobello uit. Helemaal in lijn met de eisen van deze tijd. In de jaren zestig werd er immers anders gebouwd dan tegenwoordig. We zijn vooral blij met de nieuwe keuken en het toilet op de bovenverdieping. Zeker voor mensen op leeftijd, zoals wij, is dat een uitkomst!”

Altijd een luisterend oor

“Door de winterse omstandigheden duurde de renovatie helaas langer dan gepland. Gelukkig pakten de mensen van Hendriks Coppelmans onze vragen en opmerkingen direct op. Daarmee vormden ze een onmisbare schakel in het traject. Zo merkten we dat de communicatie tussen de uitvoerende partijen gaandeweg verbeterde. Juist dat is erg belangrijk wanneer er zoveel bedrijven bij betrokken zijn. En liepen we tegen een probleem aan? Dan vonden we bij projectleider Mart Peters altijd een luisterend oor.”

Lees hier meer over het project

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling