Jet van de Riet en dochter Britt (Sint-Oedenrode)

Jet (34) en haar dochter Britt (15) wonen in een huurwoning van corporatie Woonmeij. Ons Serviceteam Schijndel voerde hier planmatig onderhoud uit en vernieuwde keuken, badkamer en het toilet. Samen met de bewoners stemden we de planning af.

"Keihard werken én veel gelachen met elkaar. Fijn dat dat zo kan!"

“Toen we hier dertien jaar geleden kwamen wonen hoefde ik niet veel aan het huis te veranderen. Dat was ideaal, maar een andere badkamer en nieuwe keuken waren nu wel hard nodig. Eerlijk is eerlijk, ik zag er best tegenop om vreemden over de vloer te hebben. Drie jaar geleden is er bij me ingebroken en dat gaat je niet in je koude kleren zitten. Daarnaast ben ik nogal een controlfreak én heb je te maken met overlast. Je huis staat toch een paar weken op z’n kop. Maar toen ik de mannen van Hendriks Coppelmans eenmaal leerde kennen, wist ik direct dat ik een topteam in huis had.”

Pan babi pangang

“Tijdens de renovatie heb ik ook de handjes uit de mouwen gestoken; de slopers helpen met afval afvoeren, samen met de tegelzetter tegels plaatsen en een stukje stuken. Echt een vak apart, en ik liet ze dan ook snel lekker hun gang gaan. Wel zette ik elke dag koffie voor de jongens en bakte af en toe een eitje. Ook heb ik zelf een pan babi pangang in elkaar geflanst. Dat begon eigenlijk als een geintje, maar ze hebben er met z’n allen lekker van gesmuld. En dik verdiend, want het team heeft keihard gewerkt om er voor mij en Britt wat moois van te maken. Tegelijkertijd hebben we ook veel gelachen en lol gehad met elkaar. Fijn dat dat zo kan!”

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling