Giel Janssen, Boekelse Brink (Boekel)

Giel kocht een huis in het nieuwbouwproject Boekelse Brink in uitbreidingswijk de Donk in Boekel. Hier realiseerden we twaalf betaalbare vrijstaande koopwoningen voor starters en doorstromers.

 

"Casco oplevering ideaal om mijn stempel op het huis te drukken"

“Het valt nog niet mee om als alleenstaande een betaalbare koopwoning te vinden. Daarom sprak dit project mij zo aan. Ruim wonen voor een betaalbare prijs. Waar vind je dat nog? Ik wilde de woning graag casco opgeleverd krijgen. Maar dan ook écht kaal, dus zonder binnenmuren, centrale verwarming of trap. Enerzijds om de afwerking helemaal zelf in de hand te hebben, anderzijds om kosten te besparen. Die mogelijkheid kreeg ik van Hendriks Coppelmans. Dat vind ik erg bijzonder, want veel bouwbedrijven zijn niet zo meedenkend wanneer je afwijkt van de standaard.”

Best handig

“Zelf ben ik best handig, en ik kon gelukkig altijd een beroep doen op vrienden en familie. Toen ik in juni 2015 de sleutel kreeg, zijn we gelijk aan de slag gegaan. Eerst met het bouwen van de garage en vervolgens met alle werkzaamheden binnen. Een extra wasruimte bij de garage, een inloopdouche en een dubbele wasbak in de badkamer, en een plafond op de bovenverdieping. Daarnaast wilde ik per se een kookeiland in mijn keuken. Nu geniet ik van de ruimte in en om het huis, de rustige straat en het groen in de wijk. En van de eigen invulling die ik aan mijn huis heb gegeven. Ik ben blij dat ik het zo heb aangepakt.”

Lees hier meer over het project

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling