Bram Klijn (Boxtel)

Bram kocht een koopgarantwoning in een compleet vernieuwd appartementencomplex met huur- en koopwoningen. Voor Woonstichting JOOST hebben we een ingrijpend transformatieproject uitgevoerd aan 35 portieketalagewoningen aan de Baanderherenweg in Boxtel. Deze woningen werden vanaf casco opnieuw opgebouwd.

"Ik heb zelf een keuken ingebouwd, de vloer gelegd en de badkamer en het toilet gekozen"

“Voor mij was het tijd om op mezelf te gaan wonen. Dit project was precies wat ik zocht: mooie starterswoningen met lage maandlasten in een renovatieproject. Wel had ik een bepaald afwerkingsniveau in gedachten. Van Hendriks Coppelmans kreeg ik alle vrijheid om dat vorm te geven: al mijn wensen konden via meerwerk verwezenlijkt worden.

Opleverpuntjes meteen goed opgelost

Ik heb zelf een keuken ingebouwd, de vloer gelegd en de badkamer en het toilet gekozen. Hendriks Coppelmans zorgde voor al het leidingwerk, zelfs over een gasleiding naar de keuken deden ze niet moeilijk. Natuurlijk zijn er bij de oplevering dan altijd nog een paar puntjes, maar die zijn meteen goed opgelost. Ik kon vanaf het begin volop genieten van mijn woning.”

Lees hier meer over het project

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling