Anne Zaal (Wageningen)

Anne Zaal huurt een woning van de Woningstichting in Wageningen. In de Matenstraat en omgeving realiseerden we groot onderhoud en renovatie aan de huurwoningen.

"Fijn dat de vochtproblemen in huis zijn opgelost"

“Lekker rustig en toch heel dicht bij het centrum; ik woon hier echt heerlijk. Zeker nu de vochtproblemen in huis zijn opgelost. Ze hebben de muren geïmpregneerd, de kozijnen vervangen, overal dubbel glas aangebracht en mechanische ventilatie aangelegd. Ik heb een hygrometer om de luchtvochtigheid in huis te meten en die stond voorheen altijd rond de 60 à 70%. Nu geeft hij 42% aan. Wat een verschil hè?”

Ik ben ontzettend blij met het resultaat

“Het meest ingrijpend was de vervanging van de riolering. Gelukkig kreeg ik in de heftigste weken vervangende woonruimte van de Woningstichting. Verder was er in de buurt een inloopwoning waar je kon douchen en tv-kijken. Al met al was het best een pittige periode, maar ik ben ontzettend blij met het resultaat. Vooral met mijn nieuwe keuken. Ook de zonnepanelen op het dak zijn mooi meegenomen; ik zag op de jaarrekening dat ik al geld terugkrijg. De renovatie zelf is prima uitgevoerd. Net voor de oplevering werden zelfs de ramen en tegels in de keuken, badkamer en wc professioneel gereinigd. Een meevaller!”

Lees hier meer over het project

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling