In verband met vakantie zijn wij gesloten van 18 juli t/m 16 augustus. Vanaf 17 augustus zijn wij u graag weer van dienst.

Klacht of vraag over een bouwplaats?

Samen maken we het weer tiptop!

Woont u in de buurt van een van onze bouwplaatsen en heeft u tips, vragen of ervaart u overlast? Vul dan onderstaand formulier in. Samen maken we het weer tiptop! U ontvangt uiterlijk binnen vijf werkdagen antwoord op uw melding (en als het lukt eerder). Zo nodig nemen wij contact met u op. Hartelijk dank voor uw melding.

Wij zijn van 18 juli t/m 16 augustus gesloten. Heeft u een klacht, vraag of tip die niet dringend is, dan vragen wij u deze pas na 16 augustus via onderstaand formulier te melden.

Meldformulier bouwplaats

Voeg hier foto's toe (max 8 MB per bestand; .jpg .png .pdf .heic). Lukt uploaden niet? Mail ze dan naar: bouwgroep@hendrikscoppelmans.nl ovv 'foto's online melding'.
Ik ga akkoord met de privacy statement van Hendriks Coppelmans. Alle (persoonlijke) gegevens die u via dit formulier verstrekt worden door Hendriks Coppelmans strikt vertrouwelijk behandeld. Wij doen er alles aan om uw privacy te beschermen. Wij respecteren en handelen conform de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Wij hebben een Privacy Statement opgesteld, waarin u kunt lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.