• Medewerkers aan het woord

  Ted Pasveer, BIM-specialist

  “Samen op weg naar BIM als bouwstandaard”

  “Na mijn stage bij Hendriks Coppelmans kon ik hier aan de slag als BIM-specialist. Fijn, want hier krijg ik alle vrijheid om het bouwinformatiemodel te onderzoeken en te implementeren in het werkproces. Mijn kennis en expertise draag ik over aan mijn collega’s, maar zeker ook aan onze partners. Zo komen we samen steeds een stap verder, en dat maakt mijn werk zo interessant. Ook met het oog op de toekomst. Want de ontwikkelingen op het gebied van BIM en innovatief samenwerken volgen elkaar razendsnel op.”

 • Medewerkers aan het woord

  Marco Fleuren, uitvoerder

  “Goed contact met bewoners staat bij mij voorop”

  “Steeds een andere omgeving, veel contact met mensen en een centrale rol in het proces op de werklocatie: dat maakt mijn werk als uitvoerder zo boeiend. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten. Overleggen en samenwerken met bewoners is vooral bij groot onderhoud een belangrijk onderdeel van mijn werk. Logisch, want wij zijn in hun huis te gast vanaf het moment dat we de woning opnemen. Dat gebeurt trouwens steeds vaker digitaal via de tablet. Ideaal, want zo zien bewoners direct welke werkzaamheden we voor ze gaan uitvoeren.”

 • Medewerkers aan het woord

  Michel Brugmans, timmerman

  “Hier kun je verder komen.”

  “Mijn creativiteit combineren met de wensen van de opdrachtgever: dat is wat ik wil. Ieder project moet bijzonder worden: je moet kunnen zien dat er met passie gewerkt is. En ik wil zelf ook tevreden zijn over het resultaat. Ik ben bij Hendriks Coppelmans begonnen als timmerman, maar inmiddels ben ik zelf ook leermeester. Je hebt hier zeker de mogelijkheid om verder te komen.”

 • Medewerkers aan het woord

  Johan Verwegen, calculator/werkvoorbereider

  “Hendriks Coppelmans luistert.”

  “We zijn hier voortdurend bezig met de wensen van de klant. Je begint met een stuk grond en eindigt met een mooi, functioneel gebouw om in te wonen, werken of winkelen. Het mooie is dat Hendriks Coppelmans ook naar zijn medewerkers luistert. Heb je voorkeur om aan een bepaald project mee te werken? Dan kun je dat aangeven. Natuurlijk past het niet altijd, maar ze houden er wel degelijk rekening mee.”

 • Medewerkers aan het woord

  Ron Cornelissen, technisch projectmanager en kopersbegeleider

  “Maximaal meedenken met de bewoner.”

  “Kopersbegeleiding is voor mij het mooiste vak dat er is. Ik doe dit al sinds 1993. Het is de kunst om binnen de vastgestelde kaders maximaal mee te denken met de toekomstige bewoner. Goed luisteren is daarbij erg belangrijk. Mijn ultieme doel? Met creativiteit de verwachtingen van mensen overtreffen. Als je vrij durft te denken, kun je verrassend veel wensen haalbaar maken. Dat geeft mij trots en voldoening.”

 • Medewerkers aan het woord

  Mark Thoonen, uitvoerder

  “Hoe zou ik het zelf willen hebben?”

  “Ik ben in 1994 als timmerman begonnen, maar momenteel ben ik uitvoerder. Hendriks Coppelmans biedt medewerkers altijd de gelegenheid zich verder te ontwikkelen. Ik kreeg de kans en heb hem gepakt. Mijn werk zie ik als een topwedstrijd, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan staan. Het moet gewoon goed zijn. Ik vraag me daarom iedere dag af: hoe zou ík het willen hebben?”

 • Medewerkers aan het woord

  Jessica Daniëls, receptioniste/administratrice

  “Zelfstandig werken.”

  “Geen dag is hier hetzelfde, we hebben te maken met zo veel verschillende mensen! Mijn insteek is wel altijd gelijk: welk probleem een klant ook heeft, ik ga op zoek naar een oplossing. Daarin laat Hendriks Coppelmans je vrij: zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid worden hier gestimuleerd. De werksfeer is daardoor heel fijn. Ik ga nog iedere dag met veel plezier werken.”

 • Medewerkers aan het woord

  Peter Janssen, timmerman

  “De bewoner moet tevreden zijn.”

  “Mijn uitdaging? Mijn werk zo goed en zo mooi mogelijk doen. De uiteindelijke bewoner moet namelijk tevreden zijn, pas dan ben ik het ook. Ik ben als timmerman begonnen bij Hendriks Coppelmans en ben het nog steeds. Het bedrijf biedt voldoende groeimogelijkheden: ik kan doorgroeien tot leermeester of uitvoerder. Maar mijn hart ligt gewoon bij het timmeren.”