Ik heb een klacht over mijn koopwoning

Is er iets mis met uw woning en heeft u een klacht of reparatieverzoek? Meld het ons dan via onderstaand klachtenformulier.

Heeft u buiten werkdagen van 8.30-17.00 uur een zeer dringende klacht of reparatie die niet tot de volgende werkdag kan wachten (bijv. storing/lekkage) en valt deze nog binnen de garantieperiode? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de betreffende onderaannemer. Contact- en garantiegegevens vindt u in uw Woningdossier. (Kosten gemaakt door een onderaannemer buiten de garantieperiode worden bij u in rekening gebracht.)

Klachtenformulier

    Datum oplevering woning*:

    Voeg hier foto's toe (max 8 MB per bestand; .jpg .png .pdf .heic). Lukt uploaden niet? Mail ze dan naar: bouwgroep@hendrikscoppelmans.nl ovv 'foto's online klachtmelding'.

    Ik ga akkoord met het privacy statement van Hendriks Coppelmans. Alle (persoonlijke) gegevens die u via dit formulier verstrekt worden door Hendriks Coppelmans strikt vertrouwelijk behandeld. Wij doen er alles aan om uw privacy te beschermen. Wij respecteren en handelen conform de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Wij hebben een Privacy Statement opgesteld, waarin u kunt lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

     

    Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling