Arno van den Thillart treedt toe tot groepsdirectie Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Van juli 2022 tot juni 2023 heeft Ton Moonen de interne rol van Lambèr als bestuursvoorzitter op interim basis overgenomen. Het afgelopen jaar heeft Ton samen met Michael en Vincent gewerkt aan de inrichting van een nieuwe bestuursstructuur. Recent zijn er gesprekken gevoerd met Arno van den Thillart, die sinds 1 maart 2023 als interim directeur ontwikkeling aan ons verbonden is.

Wij zijn verheugd jullie mee te delen dat Arno van den Thillart met ingang van 1 september a.s. toetreedt tot de groepsdirectie. Hij vormt dan samen met Michael, Vincent en Bart Vorstenbosch de groepsdirectie van Hendriks Bouw en Ontwikkeling.

Directeur Ontwikkeling  

Jeroen Suijkerbuijk start op 11 september a.s. als Directeur Ontwikkeling. Jeroen komt van Kalliste Woningbouwontwikkeling waar hij als directeur verantwoordelijk was voor het haalbaar maken van gebiedsontwikkelingsprojecten.

Over Arno van den Thillart

Arno is 51 jaar en woont samen met zijn vrouw Judith, hun dochter Floor (11 jaar) en hun zoon Max (8 jaar) in Nieuwkuijk. Daarnaast heeft hij nog twee dochters Lotte (21 jaar) en Vera (19 jaar) uit zijn eerste huwelijk.  De afgelopen jaren heeft hij bij Van Wijnen Groep en Certitudo gewerkt. Bij Van Wijnen heeft hij samen met zijn collega-bestuurders gewerkt aan een duidelijke boodschap en bijbehorende koers van het bedrijf, wat past bij een modern bedrijf met een langetermijnvisie. Arno had daar de leiding over drie bouwbedrijven, drie onderhoudsbedrijven (renoveren, transformeren), één vastgoedbeheerbedrijf en één ontwikkelingsbedrijf. Daarnaast heeft hij gewerkt aan de landelijke positionering van het merk Van Wijnen, het opstarten van landelijk vastgoedbeheer en slimme renovatie concepten. Bij Certitudo heeft hij gewerkt aan het ombouwen van een ontwikkelbedrijf wat traditioneel thuis was in de transformatiemarkt naar een gebiedsontwikkelaar voor grootschalige binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling