12 mei 2020

Woningen Tot Morgen 16 mei in verkoop tijdens online Woonmarkt Geerpark

Terug

De 38 nul-op-de-meterwoningen van deelgebied Tot Morgen fase 1 in de duurzame wijk Geerpark Vlijmen gaan op 16 mei in verkoop. Op deze dag vindt ook de online Woonmarkt van Geerpark plaats. Nu dit jaar de woonmarkt fysiek niet mogelijk is vanwege de coronacrisis, draaien wij het om: we komen online naar jou toe! Van 11.00-13.00 uur is op geerpark.nl het complete actuele woonaanbod te vinden en zitten makelaars klaar voor alle vragen.

Programma en contactmogelijkheden

Tijdens de online woonmarkt presenteren de ontwikkelaars en de Kavelwinkel onder andere met video’s het totale aanbod van nieuwe woningen en kavels. Je kunt de markt bezoeken via www.geerpark.nl. Daar komt een speciale pagina met alle informatie én je kunt tussen 11.00 en 13.00 uur direct (online) in gesprek om de antwoorden op je vragen te krijgen. De makelaars van Tot Morgen zijn daarnaast telefonisch de hele dag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Beide kantoren zijn bovendien tijdens de woonmarkt open van 10.00 tot 13.00 uur voor vragen of het afhalen van een brochure (maak hiervoor vooraf wel een telefonische afspraak ivm corona!).

Meer informatie en inschrijving

Voor meer informatie over de verschillende woningtypes en inschrijvingsmogelijkheden kijk op totmorgengeerpark.nl. Inschrijven kan tot 27 mei 18.00 uur.

Tot Morgen is een project van Geerpark BV (een samenwerking tussen Hendriks Coppelmans Ontwikkeling BV en Janssen de Jong projectontwikkeling BV)

twee-onder-een-kapwoningen Waterslinger

Hoek- en tussenwoningen

Twee-onder-een-kapwoningen Parkzicht

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling