26 januari 2017

Alle woningen Isidorushoeve Beek en Donk opgeleverd

Terug

De zes woningen aan Ter Lijnden in nieuwbouwwijk Beekse Akkers in Beek en Donk zijn op dinsdag 24 en woensdag 25 januari opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Net voor de feestdagen werden de zes woningen aan Middenakkerdreef al opgeleverd.

Blije gezichten

Met de bouw van deze woningen heeft de nieuwe wijk Beekse Akkers nog meer vorm gekregen. De woningen zijn gebouwd met kenmerken van de Delftse School; een stijl die een ode is aan de plattelandstijl, gekenmerkt door mooi metselwerk. Evenals de woningen aan Middenakkerdreef, hadden de woningen aan Ter Lijnden weinig opleverpunten, waardoor de sleutels snel overhandigd konden worden. Tevreden bewoners, daar kunnen we als ontwikkelende bouwgroep trots op zijn.

Project afgerond

Na de voltooiing van de eerste fase van Isidorushoeve (tien koopwoningen aan het Isidorusplein en zes huurwoningen aan Ter Lijnden) hebben we in de tweede fase nu twee keer zes koopwoningen gebouwd, vier hoekwoningen en acht tussenwoningen. Nu deze woningen zijn opgeleverd, is het project Isidorushoeve voltooid.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling