28 februari 2014

Woningbouw Repelakker Zeeland krijgt nieuwe impuls

Terug

In 2010 sloot de gemeente een overeenkomst met Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV waarin werd vastgelegd dat de bouwgroep grond van de gemeente Landerd zou kopen om 57 woningen in plan Repelakker in Zeeland te bouwen. 23 Woningen (19 rij- en 4 twee-onder-een-kapwoningen) zijn succesvol verkocht en gerealiseerd. Door de economische situatie liep de verkoop van huizen achter op de planning. Om beter in te kunnen spelen op de actuele woonbehoefte hebben gemeente en Hendriks Coppelmans hun contract aangepast.

Beter inspelen op woonwensen

Wethouder Van Dongen heeft vandaag namens de gemeente een nieuw contract gesloten met Hendriks Coppelmans waarmee het eerdere contract komt te vervallen. Bart Hendriks, algemeen directeur Hendriks Coppelmans: “Deze overeenkomst sluit beter aan op de huidige markt. We hebben samen nieuwe afspraken gemaakt waardoor we nu nog beter op maat kunnen inspelen op de woonwensen van de inwoners van Landerd”. In de nieuwe overeenkomst wordt ook overeengekomen dat Hendriks Coppelmans een deel van de gronden die zij af zou nemen van de gemeente nu niet koopt. Wethouder Van Dongen: “De gemeente brengt deze gronden binnenkort op een andere wijze in de verkoop”. Hendriks Coppelmans gaat binnenkort polsen aan welk type woningen en prijsklassen behoefte is in Zeeland.

Voor meer informatie over deze nieuwe wijk zie www.repelakker.nl. Hebt u belangstelling voor een woning of wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen dan kunt u dit kenbaar maken bij de makelaar: uden@krabben.nl.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling