5 september 2019

Wijzigingen in appartementengebouw De Run, Boekel

Terug

In opdracht van stichting PeelrandWonen uit Boekel bouwen we op dit moment elf sociale huurwoningen in gasloze wijk De Run. In het originele plan zou tegelijkertijd ook een appartementengebouw worden gebouwd. Dit gebouw paste echter niet in het bestemmingplan. Inmiddels heeft er een ontwerpwijziging plaatsgevonden en start de bouw van het appartementengebouw begin 2020, aansluitend aan de bouw van de woningen. Het gebouw is ontworpen door Bulkens Architecten uit Molenhoek.

Nieuw ontwerp

Het appartementengebouw krijgt 15 driekamerappartementen, verdeeld over drie woonlagen. De huurprijs valt onder de sociale huurgrens. Het ontwerp van het gebouw sluit aan bij het ontwerp van de woningen in het plan. Naast de sociale huurwoningen voor PeelrandWonen, bouwt Hendriks Coppelmans twaalf eengezinswoningen in het middeldure huursegment op dezelfde locatie. Alle woningen in het plan zijn nul-op-de-meter en wekken daarmee hun eigen energie op.

Verhuurinformatie

De 23 woningen naderen hun hoogste punt en worden begin 2020 opgeleverd. Meteen daarna start de bouw van het appartementengebouw. Heeft u interesse in de woningen? Houd de websites van PeelrandWonen en Bernheze Makelaars & Adviseurs in de gaten voor meer informatie over het verhuurtraject.

Appartementengebouw De Run Boekel

11 sociale huurwoningen PeelrandWonen

12 huurwoningen middeldure segment

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling