26 september 2019

Welk goed doel verdient een steuntje?

Terug

Fonds Cohesie is weer op zoek naar goededoelenprojecten die de woon- en leefomgeving van mensen verbeteren. Deze projecten maken kans op een financiële ondersteuning. Daarmee helpen we de projecten graag verder. Ook dit jaar krijgt iedereen de mogelijkheid om een project in te dienen. Aanmelden kan tot en met 11 november 2019 op www.fonds-cohesie.nl.

Wonen geweldig maken

Via Fonds Cohesie financiert Hendriks Coppelmans al sinds 2002 goededoelenprojecten binnen het thema ‘mensen en hun woonomgeving’. Als bouwgroep zijn we dagelijks actief in de woon- en leefomgeving van mensen en werken we vanuit de visie dat wonen geweldig moet zijn. Cohesie is één van de manieren waarop zij deze visie in praktijk brengt. Vorig jaar ging de bijdrage van het
Fonds naar Het Retraitehuis in Uden en Woonproject Hasseltstraat uit Tilburg. Zij konden samen rekenen op zo’n €10.000,-.

Aanmelden voor 12 november

Om in aanmerking te komen voor ondersteuning, moeten projecten aan enkele voorwaarden voldoen. Het project moet bijvoorbeeld raakvlakken hebben met huisvesting of de woonomgeving van mensen en uitgevoerd worden in Brabant, Limburg of Zuid-Gelderland. Overige criteria zijn te vinden op www.fonds-cohesie.nl. Hier staat ook het online aanmeldformulier. Aanmelden kan tot en met 11 november 2019.

Selectie

Uit de aangemelde projecten worden twee genomineerde projecten gekozen. Deze worden geselecteerd door een comité van aanbeveling. Relaties en medewerkers van Hendriks Coppelmans mogen in december namens het fonds stemmen op hun favoriete goededoelenproject. Iedere stem is € 20,- waard.

Ontmoetings- en bewegingstuin, Uden

Woonproject Hasseltstraat Tilburg

Ontmoetingstuin Retraitehuis_def_klein

Dichterbij Gennep

Cohesie-Logo_RGB

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling