8 oktober 2020

Welk goed doel verdient een steuntje in de rug?

Terug

Meld een project aan bij Fonds Cohesie!

Cohesie, ons maatschappelijk fonds, is weer op zoek naar goededoelenprojecten die de woon- en leefomgeving van mensen verbeteren. Deze projecten maken kans op een financiële ondersteuning. Zo helpen we de projecten een stapje verder. Ook dit jaar krijgt iedereen de mogelijkheid om een project in te dienen. Aanmelden kan tot en met 9 november 2020 op www.fonds-cohesie.nl.

Via Fonds Cohesie financieren we al sinds 2002 goededoelenprojecten binnen het thema ‘mensen en hun woonomgeving’.  Als bouwgroep zijn we dagelijks actief in de woon- en leefomgeving van mensen en werken we vanuit de visie dat wonen geweldig moet zijn. Fonds Cohesie is één van de manieren waarop wij deze visie in praktijk brengen. Vorig jaar ging de bijdrage van het Fonds naar Zorgboerderij In ’t Westen uit Nijmegen en project Grote Broer en Zus uit Breda. Zij konden samen rekenen op zo’n €10.000,-.

Aanmelden voor 9 november

Om in aanmerking te komen voor ondersteuning, moeten projecten aan enkele voorwaarden voldoen. Het project moet bijvoorbeeld raakvlakken hebben met huisvesting of de woonomgeving van mensen en uitgevoerd worden in Brabant of Zuid-Gelderland. Overige criteria en het aanmeldformulier zijn te vinden op de website.

Selectie

Uit de aangemelde projecten worden twee genomineerde projecten gekozen. Deze worden geselecteerd door een comité van aanbeveling. Relaties en medewerkers van Hendriks Coppelmans mogen in december namens het fonds stemmen op hun favoriete goededoelenproject. Iedere stem is € 20,- waard.

Fonds cohesie, chequeoverhandiging 2020

Project Grote Broer en Zus, Breda.

Fonds cohesie, chequeoverhandiging 2020

Project Zorgboerderij In 't Westen, Nijmegen.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling