7 juni 2019

Vlag in top op Rietland: hoogste punt bereikt!

Terug

De vlag hangt in top op wooneiland Rietland! In nieuwbouwwijk Beekse Akkers is het hoogste punt namelijk bereikt. We vierden deze mijlpaal op donderdag 6 juni samen met de kopers. Ook vrienden en familieleden van de kopers waren hierbij aanwezig. Niemand minder dan Prins Carnaval, toevallig één van de kopers van de woningen, hees de vlag tijdens het feestelijke moment. De bouw van de woningen startte begin maart. Naar verwachting zijn de zes gelijkvloerse patiowoningen eind 2019 gereed.

Eerste kijkje in de woningen

Voor de kopers was het dubbel feest. Zij vierden niet alleen dat het hoogste punt is bereikt, maar namen ook voor het eerst een kijkje in hun toekomstige woning. Een bijzonder moment, want tot nu toe konden ze de woning alleen van de buitenkant bewonderen vanaf de De Ruijterweg. Nu ze er daadwerkelijk doorheen konden lopen, werd het een stukje ‘echter’.

Avontuurlijk wonen op je eigen eiland

Op het wooneiland aan de De Ruijterweg verschijnen zes gelijkvloerse patiowoningen. De slaapkamer en badkamer van deze woningen zijn op de begane grond. Hierdoor zijn de woningen bij uitstek geschikt voor 55-plussers. Zo zijn de toekomstige bewoners klaar voor de toekomst. De achtertuin van alle woningen ligt direct aan het water. Met de witte gevels en antraciete daken krijgen de woningen een statige maar toch eigentijdse uitstraling. Omdat ze in twee typen worden gebouwd, langskap en dwarskap, ontstaat op het eiland een divers straatbeeld.

Hoogste Punt Rietland Beek en Donk

Rietland Beek en Donk

Rietland Beek en Donk

Rietland Beek en Donk

Rietland Beek en Donk

Rietland Beek en Donk

vogelvlucht Rietland Beek en Donk

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling