21 september 2021

Verlenging hoofdsponsorcontract met zilveren randje

Terug

Afgelopen zaterdag 18 september 2021 hebben we onze samenwerking met de Udense volleybalclub Saturnus/Hendriks Coppelmans voor de komende drie jaren vastgelegd. Met dit nieuwe contract gaat Hendriks Coppelmans maar liefst 25 jaar aan hoofdsponsoring vol maken.

Tijdens de contractondertekening van afgelopen zaterdag verwelkomde Saturnus directeur Vincent Hendriks bij de club. Hendriks Coppelmans Bouwgroep is vorig jaar in eigendom gekomen van Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss en voormalig directeur Bart Hendriks heeft het stokje inmiddels overgedragen aan zijn neef Vincent. Bart blijft nog steeds betrokken bij het bedrijf als adviseur en behoudt ook het contact met Saturnus.

Vincent Hendriks werd zaterdag tijdens de eerste competitiedag op de hoogte gebracht van alle bezigheden van de club en heeft dit zelf ook live meegemaakt. Hij heeft zich van zijn sportieve kant laten zien door een balletje mee te slaan tijdens de wedstrijd van Saturnus/Hendriks Coppelmans Heren 1, als de “maxi” van de week. Traditiegetrouw heeft hij daarbij een ‘mini van de week’-shirt ontvangen en een gesigneerde volleybal voor op zijn kantoor.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling