5 juli 2024

‘Knus’ Hof van Breugel in verkoop

Terug

Nieuwbouwproject Hof van Breugel is op donderdag 4 juli in verkoop gegaan. In dit gezellige, dorpse hofje komen vier rij- en hoekwoningen en vier vrijstaande bungalows. Tot maandag 15 juli a.s. 15.00 uur kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een woning van hun voorkeur. Inschrijven is mogelijk met het digitale inschrijfformulier op de website.

Dorps en gezellig

Hof van Breugel is een kleinschalig nieuwbouwplan in het dorpshart van Breugel. Waar vroeger herberg ‘De Bonkelaer te vinden was, komen nu acht moderne en duurzame nieuwbouwwoningen, gelegen aan een vriendelijk hofje.

Rij- en hoekwoningen

De vier rij- en hoekwoningen hebben een gezellige en dorpse uitstraling. Niet alleen passend bij de omgeving, maar ze komen ook bijzonder tot hun recht in het knusse hofje. Een klein, maar fijn woningbouwplan voor verschillende doelgroepen op een aantrekkelijke locatie. Landelijk, maar vlakbij alle voorzieningen.

Vrijstaande bungalows

De vier vrijstaande bungalows met een woonprogramma op de begane grond hebben een nostalgische uitstraling. De voorgevel met zijn romantische (sier)luiken naast de raampartijen doet denken aan de monumentale, dorpse architectuur die dit Brabantse dorp en de omgeving kenmerken. En dat op een steenworp afstand van het prachtige Dommeldal.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling