5 juli 2024

Verkoop eerste 27 appartementen Landgoed Steenenburg gestart

Terug

Op 4 juli startte de verkoop van de eerste 27 appartementen in Isabella. Isabella is het eerste appartementengebouw van Gouverneur op Landgoed Steenenburg (Drunen) dat in verkoop gaat. Later dit jaar volgt gebouw Florentius, eveneens met 27 appartementen. Inschrijven voor een appartement is mogelijk tot maandag 15 juli 12.00 uur. Inschrijven kan door een eigen accountomgeving aan te maken op de projectwebsite. Daarna wordt het verkoopproces stap voor stap duidelijk.

Wonen in de luwte van je eigen domein

De 54 luxe stijlappartementen Isabella en Florentius van Gouverneur staan straks middenin de monumentale omgeving van Landgoed Steenenburg. Een autoluwe, parkachtige omgeving waar je vanaf het Ridderspoor over de oprijlaan de exclusiviteit van het domein oprijdt. De kleinschalige appartementsgebouwen bieden optimale vrijheid in alle geborgenheid. Hier woon je op niveau in een betoverende, groene idylle. Hoe dat eruit gaat zien, kun je bekijken in onderstaande video.

Hofwoningen

In totaal verrijzen er nabij Kasteel d’Oultremont 120 appartementen in het middengebied van Landgoed Steenenburg. Aan de andere kant van het kasteel wordt op vrijdag 5 juli, samen met de toekomstige bewoners, de start bouw gevierd van de nieuwe woonwijk Gravin. Deze bijzondere woonwijk met 46 Hofwoningen grenst aan de kasteeltuin en ligt straks volop in het groen aan een grote vijver. De tweekappers en vrijstaande woningen worden gebouwd in de fraaie Engelse Tudor-stijl. Een romantische architectuur die je met overtuiging landgoed waardig mag noemen. Alle hofwoningen zijn  inmiddels verkocht.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling