4 april 2013

Uitgave ‘Huisnummer’ voorjaar 2013

Terug

Deze week is ons magazine ‘Huisnummer’ weer verschenen. In het voorjaarsnummer is onder andere te lezen hoe Hendriks Coppelmans anticipeert op de veranderingen in de wereld van wonen en zorg en hoe het concept Budgetwoning® hierin uitkomst kan bieden. Aandacht is er ook voor een groot onderhoudsproject waarbij we samen met opdrachtgever Mooiland via ‘lean bouwen’ topprioriteit geven aan bewonerstevredenheid. Toekomstige bewoners van de woonbuurt Mijn WaterMerk in Cuijk vertellen over hun woning die zij via Wonen-naar-Wens® op maat ‘geboetseerd’ hebben en corporatie Woonveste legt uit hoe gezamenlijke planontwikkeling hen zekerheden biedt bij het woonproject ‘Wolput’ in Vlijmen. Verder in het nummer: ketensamenwerking in Vogeltjesbuurt Tilburg, nieuwbouw woonzorgboerderij Beugen, overhandiging MVO-certificaat door Herman Wijffels, woon-en winkelproject Portage in Zaltbommel en starters Bouke en Leonie aan het woord over hun nieuwbouwhuis in Poederoijen.

Informeren en inspireren

Met de uitgave van Huisnummer wil Hendriks Coppelmans relaties en partners informeren en inspireren om samen wonen geweldig te maken. In het blad wordt aandacht besteed aan actuele ontwikkelingen, projecten en innovatieve woonproducten waarmee Hendriks Coppelmans partners verder kan helpen. Opdrachtgevers en bewoners komen veelvuldig aan het woord.

Online lezen

Huisnummer verschijnt twee per jaar en wordt toegezonden aan relaties en partners van Hendriks Coppelmans. Klik hier om Huisnummer online te lezen.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling