15 juni 2015

Strategie woonspecialisatie loont

Terug

Als koploper krijgt Hendriks Coppelmans regelmatig de vraag of we onze ervaringen, visie en kennis willen delen met anderen. Bijvoorbeeld als gastspreker bij een bijeenkomst, via een interview en een artikel, maar steeds vaker ook in de vorm van filmpjes. Wij beschouwen zo’n uitnodiging als een bevestiging dat we als bedrijf goed bezig zijn, een schouderklopje zeg maar. Het is een mooie manier om onze boodschap aan een breder publiek te presenteren, een bijdrage te leveren aan kennisuitwisseling en nieuwe waardevolle partners te vinden.

Masterclass Strategie loont

Dit voorjaar werd bij ons een filmpje opgenomen voor een serie masterclasses getiteld ‘Strategie loont’, een initiatief van Bouwend Nederland, Rabobank Nederland en vastgoedmarketingbureau De Bouwer & Partners. In een interview legt algemeen directeur Bart Hendriks uit hoe Hendriks Coppelmans, door te kiezen voor woonspecialisatie, de afgelopen jaren succesvol is kunnen blijven. Het filmpje is hieronder te bekijken.

Ook behoefte aan een woonspecialist?

Onze aanpak wordt in de markt opgemerkt en als onderscheidend gezien. Weten wat wij als woonspecialist voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens bij onze specialismen & concepten of ga naar de speciale doelgroepenpagina’s in het blauwe hoofdmenu. Samen sparren? Neem dan contact met ons op. Wij schuiven graag bij u aan.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling