15 juni 2016

Start verkoop Velmolen Oost

Terug

Op 15 juni start de verkoop van de nieuwe fase van Velmolen Oost. Van 19.00 tot 20.30 uur kunnen belangstellenden terecht op het kantoor van makelaar Bernheze Makelaars & Adviseurs, Bitswijk 10 in Uden. In het voormalige buurtschap Velmolen, even ten zuiden van het centrum van Uden wordt rond een sfeervol parkje het plan Velmolen-Oost gerealiseerd. In de eerste fase van dit plan zullen elf woningen gebouwd worden in verschillende types, waarvan tien twee-onder-éénkappers en één vrijstaande woning. Bij de twee-onder-éénkappers is er keuze uit types met een zogenaamde dwarskap en een langskap.

Velmolen Oost

Velmolen Oost is een fantatische nieuwbouwwijk waar de woonbeleving van de bewoners centraal staat. De wijk is ruim opgezet met een grote variatie aan huizen en een fraaie architectuur. Ook is er veel aandacht voor een veilige leefomgeving voor kinderen met veel groen. Velmolen Oost is een project van Combinatie Uden-Zuid, een samenwerkingsverband van vier regionale bouw- en ontwikkelingsbedrijven, waaronder Hendriks Coppelmans Bouwgroep B.V.

Verkoopinformatie

Kijk voor meer informatie op onze website  of volg het project op Facebook: Velmolen Oost. Via de projectwebsite kunt u ook de brochure opvragen of downloaden.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling