11 oktober 2019

Sponsorrelatie met Udense volleybalvereniging met 2 jaar verlengd

Terug

Saturnus/Hendriks Coppelmans en hoofdsponsor Hendriks Coppelmans Bouwgroep hebben het sponsorcontract onlangs met twee jaar verlengd. Beter kon het seizoen voor de Udense volleybalvereniging niet geopend worden.

Ruim 20 jaar vertrouwde basis

De sponsorrelatie vormt voor Saturnus/HC al ruim 20 jaar een vertrouwde basis. Niet alleen vanwege de financiële bijdrage maar ook vanwege de grote betrokkenheid die we hebben bij de vereniging. “We leveren op vele locaties in de regio een maatschappelijke bijdrage maar in onze vestigingsplaats doen we graag wat extra’s”, legt algemeen directeur Bart Hendriks uit. “Deze vereniging vertegenwoordigt waarden waarin wij ons herkennen en die bij ons passen: betrouwbaar, sociaal en steeds op zoek naar vernieuwing”.

Waar is Bart?

De verbintenis, die doorloopt tot medio 2021, werd bij de seizoensopening samen met de leden feestelijk gevierd. Onder andere met een bijzondere entree van Bart Hendriks in thuisbasis MuzeRijk, een idee van de jonge garde in de vereniging die het wel eens anders wilden doen. Het ‘waar-is-Bart’filmpje, waarin kleine en grote verenigingsleden figureerden, kun je hier bekijken.

 

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling